Fel
Vissza
HOME  OLDALTÉRKÉP  KAPCSOLAT  
         
Név:
Jelszó:
 
Általános keresés
 
 csak a termékek nevében
 a termékek leírásában is
Keresés gyártó szerint
Termékeink


Online webáruházunk elérhető a shop.multimediatower.hu címen !

Új termékeinkről híreket olvashatnak a főoldalunkon.

Az árváltozás jogát fenntartjuk !
Hírek és aktualitások


ASUSTOR FLASHSTOR:SSD TÁROLÓS NAS
2023-07-17
 
ASUSTOR FLASHSTOR: SSD TÁROLÓS NAS

Az ASUSTOR piacra dobta az első ASUSTOR M.2 SSD NAS-t. Hat vagy tizenkét M.2 bővítőhely van a két modellben. 2,5 GbE vagy 10 GbE sebességű LAN kapcsolattal csatlakozhatsz hozzá. A Flashstor ma még meg is haladja a tartalomkészítők igényeit: egyaránt tudja a nagy kapacitást és nagy sebességű tárolást. Legyen a Flashstor a multimédiás rendszered központja! 4K 60 Hz a HDMI 2.0-n, az S/PDIF-n kiváló minőségű audio- és videotartalmakat játhatsz le. A kis mérete alapján bárhol elhelyezheted, a kifinomult megjelenése miatt minden környezetben megállja a helyét.

A két Flashstor modell az ASUSTOR két leggyorsabb NAS eszköze: Flashstor 6 (FS6706T) hat db, a Flashstor 12 Pro (FS6712X) pedig 12 db M.2 NVMe SSD meghajtót tud fogadni. A Flashstor ASUSTOR első dedikált PCIe 3.0 M.2 NVMe SSD NAS-ja, amely páratlan teljesítményt hoz el a hálózati tárolókba.

A lenyűgöző sebesség érdekében a Flashstor 6 kettős 2,5 GbE-vel, míg a Flashstor 12 Pro 10 GbE hálózati kapcsolattal rendelkezik.

Mindkét Flashstor modellt az Intel legújabb generációs, 10 nm-es, négymagos Intel CeleronN5105 működteti, amely akár 2,9 GHz-re is képes felgyorsulni. A 4GB energiahatékony DDR4 2933 RAM akár 40%-kal jobbhatékonyságot tud. A két USB 3.2 Gen 2x1 csatlakozóval együtt a Flashstor leszámol a szűk keresztmetszetekkel.

A Flashstor 6 akár 590MB/s olvasási és 583MB/s írási teljesítményt is biztosítani képes többcsatornás SMB-ben, míg a Flashstor 12 Pro elérheti a 1181MB/s olvasási és 1027MB/s írási teljesítményt is.

A Flashstor jelentős előnyei közé tartozik - ami eddig a NAS-okra egyáltalán nem volt jellemző - a kis súlya, így akármilyen meglepő, akár hordozható tárolóként is használható. A tároló hűtés hatékony és egyértelműen csendesebb, mint a merevlemezes társai.

Az M.2 SSD-k hozzáadása vagy eltávolítása könnyű és kényelmes művelet. Az extra hűtés érdekében a Flashstor hűtőbordákkal rendelkezik, amelyek segítik a nagyobb teljesítményű SSD-ket, hogy megkapják az optimális teljesítményhez szükséges hűtést, miközben mindig 18,7 decibelnél csendessebbek maradnak. Nem zavar a tartalomgyártás során sem a csendes szobában, sem amikor hangot rögzítesz a videódhoz.

A Flashstor S/PDIF-fel és 4K60 kompatibilis HDMI 2.0-val is fel van szerelve a tiszta és veszteségmentes tartalomfogyasztás érdekében. A 4K lejátszásakor a Flashstor támogatja a hardveres átkódolást, ami akadásmentes 4K videót eredményez.

Természetesen a korábban teleírt merevlemezek használata nem tiltott a Flashstorban. Egyszerűen csatlakoztasd a merevlemezekkel megtöltött AS6004U-t! Rögtön elérhető a nagyobb kapacitás, persze alacsonyabb sebességen. Archiválhatod az adatokat a MyArchive segítségével a nagy kapacitású merevlemezekre.

A Flashstor-okon ADM 4.2 fut. Az ADM 4.2 számos biztonsági javítást tartalmaz az adatok minden eddiginél nagyobb védelme érdekében, miközben olyan biztonsági funkciókat is tartalmaz, mint például a továbbfejlesztett Dr. ASUSTOR. A Dr. ASUSTOR hatékonyan segít csökkenteni az információbiztonsági kockázatokat és a rosszindulatú szoftverek támadásainak lehetőségét azáltal, hogy a felhasználókat a megfelelő irányba tereli az adatok biztonságának megőrzése érdekében.

Az ADM 4.2 számos használati élmény fokozó frissítést és funkciófrissítést is tartalmaz. Használd ki az ADM 4.2 új, kétirányú megosztási hivatkozásait, amelyek lehetővé teszik a Share Links szolgáltatásból való fel- és letöltést!
 
Adatmentéskior automatikus MyArchive lemezek csatlakoztatása és leválasztása automatikus. Tanúsítványfrissítések is történtek, a DNS Challenge támogatás és a WireGuard VPN kliens került az új operációs rendszerbe.

Az ADM folytatja hagyományát, hogy több mint kétszáz alkalmazást biztosít a NAS-jaihoz, amelyek az otthoni szórakoztatástól az irodai alkalmazásokig mindent lefednek, a stabil és egyedi tárolási környezettel állnak a rendelkezésedre.

NOBLECHAIRS LEGEND !
2023-02-22
 
LEGENDA SZÜLETIK

A LEGEND sorozat a noblechairs sok éves tapasztalatán alapuló alkotásainak mesterműve. A vadonatúj karcsú és kiforrott forma számos ergonómiai funkciót tartalmaz, amelyeket jól ismert széksorozatunk inspirált. A LEGEND megalkotásához kizárólag csúcstechnológiás anyagokat használtunk, a felhasználóink korábbi visszajelzések hasznosításával. A sorozat többféle stílusban is kapható, így mindenki, aki a legmagasabb kényelemre és ergonómiára vágyik megtalálja a számára megfelelő modellt, anélkül, hogy lemondana a noblechairs felismerhetetlen megjelenéséről.
 

TELJESEN ÚJ FORMA

A kiforrott dizájn, amelyet a csúcskategóriás autóülések ihlettek, nagyon tetszetős, de nem hivalkodó. A fejtámla alatti légáramlási nyílás pedig vonzza a tekinteteket.

TÖKÉLETESSÉGRE TERVEZVE

A LEGEND modellek a korábbi noblechairs sorozatok legnagyszerűbb funkcióit ötvözik így igazán páratlan élményt nyújt használójának.

EXKLUZÍV HIGH-TECH ANYAGOK

Az exkluzív poliuretántól a robusztus acélvázig a LEGEND a legjobb minőségű anyagokkal büszkélkedhet, amelyek tökéletesítik ezt az új formát.

ÁLLÍTHATÓ ERGONÓMIA

A kiváló 4D karfák és az állítható deréktámasz egyedül álló ülési élményt garantál, és lehetővé teszi, hogy minden felhasználó megtalálja a számára tökéletes pozíciót.
 

 
 

BenQ X3000i gamer projektor EISA díjjal
2023-02-22
 
BenQ X3000i gamer projektor EISA Díjjal

2022. augusztus 15. – A BenQ, a világ egyik vezető projektormárkája a mai napon büszkén jelenti be, hogy X3000i gamer projektora elnyerte a rangos EISA-díjat. Gamer képességeinek köszönhetően az X3000i nyerte el az EISA GAMER PROJEKTOR 2022–2023 díját a „Házimozi kijelző és videó” kategóriában. Az EISA zsűrije a következő indoklással ítélte az X3000i projektornak a díjat: „Az EISA üdvözli a BenQ helyes kis kockaprojektorának gamer képességeit, amely 4 LED-es fényforrás használatával névlegesen 3000 ANSI lumen fényerőt biztosít a legújabb pixelváltós DLP 4K felbontású chipset segítségével. A játékosok értékelni fogják az előre konfigurált „gyors üzemmódot”, amelyhez külön távvezérlő-billentyű tartozik, illetve az 1080p/240 Hz-en majdnem 4 ms-ra (és 4K/60 Hz esetén 16 ms-ra) csökkent reakcióidőt, a különböző műfajú játékokra optimalizált három játékmódról nem is beszélve. De a készülék nem csak a gombnyomogatóknak szól! Az X3000i élénk és egyenletes filmlejátszást is biztosít, amelynek során a színek különösen hangsúlyosak a BenQ exkluzív CinematicColor™ technológiájának köszönhetően, a DCI-P3 színskála 100%-át biztosítva. A mellékelt Android TV stick és a beépített sztereó hangszórók segítségével az X3000i komplett szórakoztató csomaggá válik.”

A világ 30 országában a fogyasztói elektronika mintegy 60 legelismertebb magazinját képviselő Expert Imaging and Sound Association (EISA) 1982 óta ítél oda díjakat a kategóriájukban leginnovatívabb, legfejlettebb és legkorszerűbb termékeknek.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy X3000i gamer projektorunkat elismerték gamer képességeiért” – mondta Steve Chu, a BenQ európai elnöke. „Az X3000i nemcsak egy nagyon sokoldalú projektor a gamerek számára, hanem a BenQ azon törekvését is képviseli, hogy innovatív termékeket hozzon létre a felhasználók számára, és kiváló minőségű eszközöket biztosítson számukra” – folytatja Chu. „Számunkra ez már a hetedik alkalom, hogy ez a neves szervezet a BenQ projektorait a kategóriájukban legjobb minőségűek között díjazza. Ez is azt mutatja, hogy jó úton járunk ügyfeleink számára” – összegezte a BenQ európai elnöke.

A játékok jelenetei a BenQ exkluzív CinematicColor™ technológiája révén megvalósuló 100%-os DCI-P3 széles színskála-lefedettséggel jelennek meg. Ehhez párosul az egész teret betöltő treVolo hangrendszer és a mindössze 4 ms-os bemeneti késleltetés, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a nyílt világú játékokat igazi valósághű atmoszférában járják be.

Az igazán magával ragadó játékélmény érdekében az X3000i mélyen bevonja a játékosokat a játék cselekményébe a valódi 4K UHD-val kiegyensúlyozott autentikus színekkel, a magas, 3000 ANSI lumenes vizuális fényerővel, a Dynamic Black algoritmusokkal megvalósuló éles 500 000:1 szupermagas kontraszttal, a 3D-képességgel és a jövőbiztos vizuális teljesítményt biztosító HDR10 / HLG támogatással ellátott, projektorra optimalizált HDR-rel, míg a 4LED fényforrás automatikus színkalibrációval évekig tartó játékélményt garantál. Mindez ráadásul késleltetésmentes vezérléssel párosul, amely a 4 ms-os válaszidőnek köszönhető 240 Hz-es képfrekvencia mellett.

Az X3000i a vizuális élményt a hangminőség fokozásával egészíti ki: a játékosokat teljesen körülöleli két nagy teljesítményű, a BenQ treVolo audiocsapata által hangolt és a Dynamic Stereo Enhancement funkcióval ellátott Bongiovi DSP (digitális jelfeldolgozó processzor) technológiával feljavított 5 W-os sztereó hangszórójával, így a játék hangzásbeli részleteit még jobban körülvevő, háromdimenziós játékhangokkal kínálja. A hang a HDMI eARC kapcsolaton keresztül külső hangrendszerre is továbbítható a tökéletes moziélmény érdekében.

Az interakciók élethűsége még inkább megtapasztalható a szerepjátékokon, FPS-eken és sportjátékokon keresztül, mivel az X3000i speciálisan kialakított, előre beállított játékmódokkal is el van látva. A környező mély basszusú háttérzene, a közeledő lépések és a tiszta beszéd mélysége, tisztasága, élessége és jelenléte megfelelően hangsúlyos, feltárva a játékok eredeti céljainak valódi színeit. Ezek a gondosan kalibrált beállítások olyan projektor modellekben is alkalmazhatók, mint a TK700STi és a TK700, így alkotva egy teljes gamereknek szánt projektorcsaládot.

Az X3000i dinamikus dizájnja bármilyen játékszobának stílusos kiegészítője, és az 1,3-szoros zoom, a 2D keystone korrekció és a fejlett AV-csatlakozás beállítási rugalmassága mellett a 4LED fényforrás több mint 30 000 órán át, illetve több mint 10 évig biztosítja az élénk színeket és a fantasztikus játékminőséget anélkül, hogy izzócserére lenne szükség. Az órákon át játszó konzolos játékosok alaposan felfedezhetik kalandjaikat, és könnyedén megmutathatják a világnak, hogy kik szeretnének lenni.

Nyitvatartás változás !!
2023-02-15
 
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat és partnereinket, hogy
február 17-étől a két üzletünk összeköltözik az István út 32. szám alá.

 
Itt nagyobb helyen és nagyobb választékkal, valamit saját parkolóval várjuk Önöket.
 
Február 17-én a Szent Anna utcai üzletünkben leltár miatt zárva leszünk.
 
Február 20-ától csak az István út 32. szám alatti üzletünkben megújult és megnövelt raktárkészlettel, könnyebb parkolási lehetőséggel és gyorsabb kiszolgálással várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket.
 
Nyitvatartás :
 
Hétfőtől péntekig : 9 órától 18 óráig.
Szombat és vasárnap : ZÁRVA

 
A Multimedia Tower csapata 

Nyitvatartás változás!
2023-02-10
 
Nyitvatartás változás !
 
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy 2023. február 10-étől szombaton zárva tartunk .
 
Megértésüket köszönjük.
 
Multimedia Tower csapata 

Kingston Ironkey: vedd komolyan az adatvédelmet !
2022-12-14
 
Kingston Ironkey: vedd komolyan az adatvédelmet!
 
Ne hagyd, hogy az adataid könnyű célpontok legyenek. Csak a hardveres titkosítás biztosítja az adatok megérdemelt védelmét. Szerencsére a Kingston IronKey™ hordozható, biztonságos tárolási megoldásai nem rendelkeznek gyenge pontokkal.

A titkosítás nélküli meghajtókkal az adatokat az irodán kívülre viszed, akkor a házon belüli kiberbiztonsági és adatvesztés-megelőzési irányelvek már nem tudják a biztonságodat garantálni, így az adataid könnyű célponttá válnak.

Szoftveren titkosított meghajtók hamis biztonságérzetet adnak, a szoftver alapú titkosítás nem elég jó. Noha megvannak a maga előnyei, előfordulhat, hogy mégsem olyan hatékony, mint gondoltad. Csak annyira biztonságos, mint az a készülék, amelyen használják.

Felhőben történő tárolás esetén tudnod kell, hogy a felhő nem te irányításod alatt áll. A korlátlan számú próbálkozással a fájlokat előbb-utóbb megtámadhatják vagy magát a szolgáltatást törhetik fel.

Vedd komolyan az adatvédelmet! De miért a Kingston Ironkey?

- FIPS 140-2 3. szintű tanúsítvány, FIPS 197 tanúsítvány és XTS-AES 265 bites titkosításra képes eszközök

- Beépített védelem a BadUSB és a brute force támadások ellen

- Többszintű jelszó megadása az adatok helyreállításához

- Új összetett jelszó mód

- Kettős csak olvasható (írásvédett) beállítás

- Virtuális billentyűzet az rejtett jelszóbevitelhez

- Kis- és középvállalkozások meghajtóinak házon belüli kezelése

- Könnyen kezelhetsz több ezer meghajtót a vállalati környezetben

IronKey Vault Privacy 50 Series

Prémium USB-meghajtók, amelyek üzleti szintű biztonságot nyújtanak több jelszóval az adatok helyreállításához, új jelszómóddal, kettős, csak olvasható (írásvédelmi) beállításokkal, valamint minden szükséges tanúsítvánnyal és megfelelőséggel.

 

IronKey Vault Privacy 80 külső SSD

A Kingston első innovatív, operációs rendszertől független, hardveresen titkosított külső SSD-je érintőképernyővel. Olyan egyértelmű a használata, mint az okostelefon feloldása, egyszerű drag and drop fájlátvitel, de a legeslegnagyobb biztonsággal.

 

IronKey Keypad 200

Operáció rendszer független, XTS-AES 256 bites, hardveresen titkosított USB meghajtó. Ezenkívül FIPS 140-3 Level 3 (függőben) tanúsítvánnyal rendelkezik, katonai szintű biztonságot nyújt olyan fejlesztésekkel, amelyek tovább emelik a lécet az adatvédelem területén.

 

IronKey Locker+ 50

Továbbfejlesztett USB-meghajtó, amely magánfelhasználáshoz méretezett biztonságot nyújt, AES hardveres titkosítással XTS módban, beleértve a BadUSB elleni védelmet a digitálisan aláírt firmware-rel és Brute Force jelszavas támadásokkal szembeni ellenállást.


Az Arctis Nova multiverzum minden játékos számára !
2022-09-28
 

A SteelSeries az Arctis Nova 7, Nova 3 és Nova 1 headsetek bemutatásával bővíti a Nova multiverzumát és a játékok hangjának jövőjét hozza el neked. Az Arctis Nova 7 minden idők egyik legkelendőbb játékfejhallgatójának örököse. A gamerek elmondták a tapasztalataikat, amelyeket a legtöbb játék audió díjjal rendelkező gyártó meghallgatott. A továbbfejlesztett Arctis Nova fejhallgatócsalád számos problémát megold a játékosok számára.

Négy évnyi innovatív és aprólékos tervezéssel a SteelSeries a határok feszegetését tűzte ki célul, hogy megoldja a játékos életstílus problémáit ebben a mai, gyorsan változó kultúrában, és újra feltalálja a világ első számú prémium gamer headsetjét.

A Nova Acoustic System rendszerrel tervezték. A High Fidelity hanggal ruházták fel. A Sonar Audio Software Suite erejével töltöttég meg és a 360°-os térbeli hangot adtak hozzá. A Nova 7 lehetővé teszi a játékosok számára, hogy olyan részleteket halljanak, amelyeket mások nem.

A kommunikáció kulcsfontosságú, és az új ClearCast Gen 2 mesterséges intelligencia által vezérelt zajszűrése kristálytiszta kommunikációt biztosít a játékosoknak. A kétirányú mikrofon ugyanaz a technológia, amelyet a Forma-1-es csapatok használnak.

A Sonar Software programmal párosítva elnémítja a háttérzajt és a zavaró tényezőket, így a játékost és csapatát nem zavarja a billentyűzet és a gombnyomás. Ezenkívül a mikrofont újragondolták egy egyedi megoldással, amely zökkenőmentesen beleolvad a fülkagylóba, ha az teljesen be van húzva útközben.

Az elit teljesítmény az Arctis Nova 7, Nova 3 és Nova 1 fejhallgatók alapfelszereltsége. A kibővített Nova család minden headsetje fel van szerelve a Nova Acoustic System-szel, amely egyesíti a hardvert és a szoftvert, hogy emelje a tétet a versenyeken és egy új szuperképességet biztosítson a játékosoknak, az úgynevezett „Mindenható Audio” (Almighty Audio) néven.

Az egyedi tervezésű High Fidelity hangsugárzó-meghajtók kombinációja, amelyek páratlan hangtisztaságot, valamint magával ragadó 360°-os térbeli hangzást biztosítanak. A Sonar Audio Software Suite az első profi szinten paraméterezett EQ-val rendelkezik a játékosok számára, és lehetővé teszi számukra az egyes frekvencia beállítását, páratlan játékbeli előnyt biztosítva.

Arctis Nova 7

Lépj túl a hétköznapokon az Almighty Audio és az Arctis Nova 7 segítségével. Hallgass egyszerre két hangfolyamot a 2,4 GHz-en és Bluetooth-on egyidejűleg, és egyszerűen válts PC, Mac, PlayStation és Switch között az USB-C segítségével. Maradj az akcióban a 38 órás akkumulátorral és a gyorstöltési funkcióval, amely mindössze 15 perces töltés után újabb 6 órás használatot nyújt.

A játékosok zajmentes kommunikációt fognak tapasztalni, miközben mesterséges intelligencia-algoritmusok irányítják a ClearCast Gen 2 mikrofont a bejövő és kimenő hangok megtisztításához a csapatcsevegésben. A ComfortMax rendszer 4 ponton állítható és a légáteresztő AirWeave Memory Foam párnák biztosítják a kényelmet a maratoni csaták során bármilyen platformon. Az eredeti SteelSeries Arctis 7 volt minden idők legtöbbet díjazott headsetje. Elérhető PC, PlayStation és Xbox-specifikus modelleken.

 

Arctis Nova 3

Itt az ideje, hogy stílusosan ragyogj a Nova 3 PrismSync RGB 16,8 M testreszabható színeivel. A hatékony AI-algoritmusok irányítják a zajszűrő mikrofont a háttérzaj kiküszöbölésére – mind a felhasználó, mind a csevegés közbeni csapattársaik oldalán. A játékosok elmerülhetnek a hangzásvilágban az Almighty Audio segítségével számos USB-C-kompatibilis platformon, beleértve a PC-t, PlayStation-t, Mac-t, Nintendo Switch-t, mobileszközt vagy iPadet. A ComfortMax rendszer egész napos kényelmet biztosít.

 

Arctis Nova 1

Az Almighty Audio mindenki számára elérhető. Az Arctis Nova 1 kiváló hangminőséget biztosít a ComfortMax rendszerrel, amely 4 pontos állíthatóságot ad, hogy könnyen megtaláld a tökéletes illeszkedést az AirWeave Memory párnákkal ellátott, könnyű fejhallgatón. A rádióadás minőségű zajszűrő mikrofon csökkenti a háttérhangokat, tisztán tartja a játékon belüli kommunikációt, miközben kényelmes marad a hosszú játékmenetek során is. Az Arctis Nova 1 egy 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik, amely gyakorlatilag bármilyen platformmal működik, beleértve a PC-t, a PlayStation-t, az Xbox-ot, a Nintendo Switch-t és egy mobileszközt is. Elérhető fekete vagy fehér színben, valamint PC-, PlayStation- és Xbox-specifikus modellekben.

 

SEASONIC PRIME TX 1600W-ERŐ ÉS TELJESÍTMÉNY, PRÉMIUM SZINT
2022-09-02
 
SEASONIC PRIME TX 1600W - ERŐ ÉS TELJESÍTMÉNY, PRÉMIUM SZINT

A PRIME sorozat mindig is kiemelkedő teljesítményt nyújtott és az évek során a technológiai kiválóság és minőség megtestesítőjévé vált. A PRIME sorozat e harmadik generációja nemcsak egységes elnevezéssel, hanem frissített általános kialakítással és csatlakozókábelekkel jelent meg. Mivel a PRIME sorozat minden új modellje sajátos jellemzőkkel és specifikációkkal rendelkezik, a leendő vásárlók egyszerűsített vásárlási útmutatást kapnak az új OneSeasonic termékelnevezés metodika révén.
 
A One Seasonic Initiative nyomán a PRIME TX, PRIME PX és PRIME GX sorozat a Seasonic PRIME és PRIME Ultra sorozat utódai lettek. A OneSeasonic koncepció egyszerűsíti, jobban átláthatóvá teszi és a termékelnevezések révén utal a Seasonic erőforrások felépítésére és tulajdonságaira.

A FOCUS sorozat a FOCUS PLUS egyszerűsített elnevezése lesz, ahogyan a PRIME a korábbi PRIME és PRIME Ultra sorozatoké.

A sorozatnév utáni betűjelek a hatékonyság és a modularitás jelzésére használja a gyártó:

T = 80 Plus Titanium

P = 80 Plus Platinum

G = 80 Plus Gold

B = 80 Plus Bonz

valamint

X = Fully Modular

M = Semi Mudolar

C = Fixed CableA szám természetesen a teljesítmény jelölésére szolgál. A fentiek alapján a Seasonic Prime TX 1600 új tápegység a OnesSonic Prime széria tagja, 80 PLUS Titanium hatékonysággal és teljesen moduláris kábelezéssel.Jellemzői röviden:

- Szuper nagy hatékonyságú, 80 PLUS® Platinum
- Teljesen moduláris
- Kompakt ATX méret [140 mm mély]
- Kiváló minőségű 135 mm-es folyadékdinamikus csapágyas ventilátor
- Prémium hibrid ventilátorvezérlés
- Minimális tűrésű terhelésszabályozás (MTLR) [0,5 %]
- Szuper alacsony hullámzási zaj [20 mV alatt]
- Kábelmentes csatlakozási kialakítás
- Aranyozott nagyáramú terminál (MB, CPU és PCIe)
- Több GPU támogatás
 

Kezdd a sulit GAMER előnnyel !
2022-08-31
 
Egy menő gamer sarokban a tanulás is könnyebben megy !
 
Nitro Concept Gamer székek és asztalok kínálatunkban :
 
Nitro Concepts X1000 sorozatú gamer szék
Nitro Concepts E250 sorozatú gamer szék
Nitro Concepts S300 sorozatú gamer szék
 
Nitro Concept gamer asztalok D12 és D16  tipusjelzéssel.

A kényelem sötét oldala: NOBLECHAIRS HERO DARTH VADER EDITION
2022-08-31
 
Ismét egy Star Wars újdonság! A noblechairs HERO STAR WARS Darth Vader Edition gamer székeivel uralni fogod a STAR WARS univerzumot. A sötét dizájn lenyűgözően ábrázolja Vader nagyúr páncéljának apró részleteit: a HERO közepén lévő lélegeztető maszktól a páncél felkarjára emlékeztető keresztes varrásig. A sötét velúr és a világosabb szürke látványos kontrasztja tökéletes választás minden Sith lovag számára. A hátoldalt Darth Vader dombor-műves sisakjának fenséges sziluettje díszíti, mellette a STAR WARS logó és a finom noblechairs márkajelzés látható. Csatlakozz Te is a kényelem sötét oldalához, merülj el a STAR WARS univerzumban, és ünnepeld stílusosan Vader nagyúrt.
 
A szék eleje Darth Vader páncélzatáról készült, a PU műbőr és velúr szegmensek alkotják a páncéllemezeket. A keresztezett extra széles varrásokat a nagy úr páncél karjai és lábai ihlették.

Darth Vader életfenntartó maszkja különleges hatást kölcsönöz a szék elülső hátlapján.

Vader sisakjának élethű és látványos ábrázolása a szék hát oldalán tiszteletet parancsol.
 
JELLEMZŐK

- Állítható 4D kartámasz
- Dönthető mechanizmus 125 fokig
- Tartós, könnyen tisztítható, vízálló és légáteresztő fedőanyag
- Állítható deréktámasz és ringató mechanizmus
- A memóriahabos fejtámla szükségtelenné teszi további párnák használatát
- Maximum 150 kg teherbírás

Megérkeztek a Ducky legújabb generációs billentyűzetei !
2022-08-31
 
Minden Ducky One 3 mechanikus billentyűzet Hot-Swap rendszerben cserélhető kapcsolókkal, és ezt támogató élén sárga színű Kailh aljzattal rendelkezik.

A felhasználók egyszerűen felszerelhetik a kapcsolókat a helyükre és kihúzhatják anélkül, hogy a kapcsolók kiforrasztásával kapcsolatos gondokat kellene foglalkozniuk, így ez a leghatékonyabb lehetőség a mechanikus kapcsolók széles választékának élvezetére.
A legmagasabb, 1000 Hz-es lekérdezési frekvenciájú USB HID-et használjuk, ami azt jelenti, hogy a billentyűzet másodpercenként 1000-szer küldi el a bemeneti jel(eke)t a számítógépére.

A fantasztikus teljesítény és felhasználó élmény mellett, a Ducky One 3 billentyűzetek elegáns stílusban, több méretben, fekete és fehér színekben, varázslatos RGB dizájnnal érkeznek.
 
Jellemzők:

Lecsatolható USB Type-C kábel
Kétrétegű PCB
Három állásban rögzíthető talpak
Elegáns keret kialakítás
RGB háttérvilágítású gombok különleges fényeffektusokkal
Autentikus akusztika
Optimalizált konstrukció 

Nitro Concepts gamer székek :
2022-05-02
 
A Nitro Concepts székei a több éves textilipari tapasztalatokra épülnek, az ergonomikus kialakítást a funkcionalitást, valamint a stílusos dizájnt szem előtt tartva. A tökéletes kényelemnek köszönhetően mind a hobby játékosok, mind az esport profi gamerei egyaránt kiélvezhetik a játék és verseny örömét, a maximum teljesítmény mellett.

A Nitro Concepts tervezői csapata olyan szenvedélyes játékosokból áll, akik pontosan tudják mi számít jó minőségű széknek egy játék során, hiszen a játékban elért sikereket nagymértékben befolyásolja a kényelmes ülőpozíció illetve az egészséges testtartás.
A tervezés során az értékes felhasználói visszajelzéseket is beépítik a folyamatos innovatív megoldásokra törekedve. Ennek köszönhetően a Nitro gamer székek nem csak kiváló anyagok felhasználásával de kiváló és gondos kivitelezéssel is készülnek.


KINGSTON FURY DDR5 memóriák
2022-03-25
 
KINGSTON FURY DDR5

A Kingston FURY DDR5 a piacvezető nagy teljesítményű hobbi és gaming memóriamegoldások evolúciójának következő állomása. A világ legnagyobb független memóriagyártójaként a Kingston 30 évnyi tervezési, gyártási és ügyfélszolgálati szakértelmét hasznosítva építette fel ezt a márkát. A Kingston FURY-ben lévő piacvezető potenciált a vállalat DRAM iparági pozíciója, valamint a HyperX memóriacsalád 2002 óta megszerzett „túlhúzási” (overclocking) rekordjai és díjai is alátámasztják. Több esport csapat is csatlakozott az új márkához, hogy saját gaming rendszereiben használja és népszerűsítse a Kingston FURY memóriamegoldásokat

shop.multimediatower.hu

ASUS ROG Delta S fejhallgató
2022-03-18
 
ASUS ROG Delta S

Könnyű USB-C gamer headset mesterséges intelligenciával támogatott zajszűréssel, MQA rendering technológiával, nagy felbontású ESS 9281 QUAD digitális-analóg átalakítóval, RGB megvilágítással. Kompatibilis a PC-kkel, a Nintendo Switch™ és Sony PlayStation®5 konzolokkal is

Az iparágvezető, nagy felbontású ESS 9281 (QUAD DAC™ technológiával) és az MQA technológiával tökéletesen részletes, életszerű hangot tud megszólaltatni

Az ASUS AI zajszűrős mikrofon kristálytiszta kommunikációt nyújt játék közben

Személyre szabható, színes RGB-megvilágítás és különleges Soundwawe Light mód a ragyogó eleganciáért

Exkluzív ASUS Essence hangsugárzók, légzáró kamramegoldás és audiojel-eltérítési technológia a magával ragadó hangélményért

Könnyű, 300 grammos súly a maximális kényelemért
Ergonomikus és gyorsan lehűlő D alakú fülpárnák a tökéletes illeszkedéshez

USB-C® csatlakozójával kompatibilis a PC-kkel, Mac-ekkel, mobileszközökkel és a játékkonzolokkal (pl. Nintendo Switch™ és Sony PlayStation®)

shop.multimediatower.hu

Keresőszó : DELTA S

DXRACER - Gamer székek
2022-03-17
 
A 2001-ben alapított DXRacer luxus sportautók autósüléseinek gyártójaként indult. Majd ők lettek az első gaming szék gyártó és mind a mai napig vezető márka ebben a szegmensben. Tapasztalataikat és innovációikat felhasználva olyan technológiát biztosítanak, amely mély, célzott kényelmet és támogatást nyújt. Világszerte több mint 6 millió elégedett vásárló tanúskodhat erről.
Az elmúlt 19 évben élen járnak a játékszék technológiában. A minőség és a dizájn az alapvető értékeik. A DXRacer jelenleg is folyamatosan fejleszti a kínálatát és igyekszik minél jobban a vevők igényeinek kiszolgálására.
 

DXRacer Work

A Work egy ízig-vérig munkaszék. Széles ülőlappal rendelkezik és a háttámla kialakítása sem gátolja a szabad mozgást. Ajánlott 75-100 kg testsúly között és 175-195 cm test magasságig.

DXRacer King

A King a nagyobb termetű vásárlók kedvence. A hátpanaszokkal küzdők mindannyian a King-et választották, mert a King derékpárnája a leghansúlyosabb és legjobban támasztja a hátat. Ajánlott testsúly 80-105 kg, a testmagasság 180-200 cm között.

DXRacer Air

Az Air igazi újdonság, amelyben kézzel fogható a DXRacer innovatív szelleme. Az Air hátlapja és ülőfelülete hálós kialakítású annak érdekében, hogy a legnagyobb nyári melegben se izzadjon bele a felhasználó. 80-105 kg közötti testsúllyal és 180-200 cm testmagasság között az ideális.

DXRacer Tank

Minden más szék kicsi a számodra? A Tank az igazán nagy mérettel rendelkezőknek ajánlott: 110-200kg között, illetve akár 200cm feletti magassághoz.

 
 

ROG Strix Scope billentyűzetek :
2022-03-15
 
ROG Strix Scope billentyűzetek

ROG Strix Scope RGB vezetékes mechanikus billentyűzet játékhoz Cherry MX kapcsolókkal, alumínium vázzal, Aura Sync megvilágítással és kiegészítő ezüst W-A-S-D gombokkal az FPS játékokhoz.

FPS játékokhoz kiváló: A kétszeres szélességű, ergonomikus Xccurate Ctrl gomb kevesebb kihagyott kattintást, emiatt FPS játékokban nagyobb pontosságot jelent
Gyorsváltó gomb: Azonnali váltás a funkció- és médiavezérlés között
Rejtőzködés gomb: Csak csapj rá, és azonnal elrejti az összes alkalmazást és elnémítja a hangot, hogy védje a magánszférádat. Ismételt megnyomásával azonnal folytatható a játék.
Cherry MX kapcsolók: Német gyártmányú mikrokapcsoló a precíz bevitel és a határozott nyomásérzetű visszajelzés érdekében
Strapabíró szerkezet: Alumínium burkolat átvilágított logóval a mindennapos használat elviseléséhez, egy cseppnyi eleganciával
Szabadon személyre szabható: Aura Sync RGB LED technológia a korlátlan testre szabáshoz
Makrók, kezelés és memória: Makrókat rendelhetsz a kiválasztott gombokhoz, a továbbfejlesztett Armoury II szoftverrel hangolhatod a beállításokat, és a billentyűzet belső memóriájában tárolhatod a profilokat.

Raijintek DELOS RBW CPU hűtő
2022-03-15
 
A Raijintek DELOS RBW a legújabb német tervezést és fejlesztést alkalmazza számos szabadalmaztatott technológiával kombinálva. Magas, stabil hőelvezetési teljesítménnyel és gyártási minőséggel rendelkezik. Az Enhanced hűtőborda bordáit szuper háromventilátoros közvetlen légcsatornával úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy mennyiségű hőnek, és kiváló hőelvezetést érjen el. A teljesen fekete bevonattal és a látványos címezhető RGB fényeffektusokkal a legmegfelelőbb a stílusos játékosok számára.
CDC (CPU Direct Contact) CPU alap,
6 nagy teljesítményű 6 mm-es hőcső
optimalizált hőleadó bordák
3 db 90 mm-es PWM ventilátor
keresőszó : delos
shop.multimediatower.hu

NZXT Kraken X vízhűtő sorozat
2022-03-15
 
A lendületesen menő KRAKEN X
 
A Kraken X sorozat minden összeállításhoz elengedhetetlen, kiváló hűtést, lenyűgöző vizuális effektusokat és intuitív telepítést biztosít.
 
A Kraken X lehetővé teszi a kijelző átállítását, hogy 90 fokban elforduljon a könnyebb telepítés érdekében. Az Aer P radiátorventilátorok csendesek, tartósak és erőteljes hűtési teljesítményt nyújtanak.
 
keresőszó : KRAKEN
 
shop.multimediatower.hu 

AROZZI VERNAZZA SOFT FABRIC gamer szék
2022-03-10
 
AROZZI VERNAZZA SOFT FABRIC
 
Felső kategóriás bútorszövettel behúzott gamer szék, számos, magas szintű funkciókkal gazdagítva. Például 3D karfákkal és egy profi mechanikával. A Vernazza Soft Fabric ™ dizájn az Arozzi legjobbra értékelt Vernazza székéből származik. Puha, de mégis tartós anyagból készült. Légáteresztő anyagán rendkívül kellemes ülni, hűvös marad a hosszú távú használat során. A gázrugót kicsit megnyújtották, ezáltal megemelték az ülésmagasságot ami ideális magasabbak személyek számára. 

Steelseries PRIME:NEO NOIR EDITION
2022-03-10
 
Limitált kiadású, versenyre alkalmas gamer egér, amely a Neo Noir CS:GO felületének kaotikus energiáját tartalmazza.
- A forradalmi Prestige OM kapcsolók ötször hosszabb élettartamra készültek, és az optika erejét kihasználva villámgyors válaszidőt biztosítanak
- Mágneses magot használ annak érdekében, hogy a 100 milliomodik bal vagy jobb kattintás ugyanolyan precíz legyen, mint a legelső
- TrueMove Pro játékérzékelővel, esport fokozatú precíziós követéssel
- Könnyű, rendkívül tartós, 69 g-os kialakítás, amelyet profik közreműködésével fejlesztettek ki
- akár 5 előre beállított CPI beállítás
- könnyű testre szabhatóság

Raijintek újdonságok: SILENOS MS és MS PRO házak
2022-03-07
 
A SILENOS MS midi tornyok nagy légáramlású 20 cm-es ventilátorokkal és látványos hatszögletű elülső háló kialakítással érkeznek.
Alaplap támogatás: ATX/M-ATX/Mini-ITX alaplapok, miközben természetesen bővíthetőséget biztosít a legújabb PC-hardverekhez és folyadékhűtési megoldásokhoz.
 
Két 20 cm-es ventilátor elöl a nagy légáramlás érdekében
ATX/M-ATX/Mini-ITX támogatás
Kompatibilis az ATX Tápegységgel
Akár 320 mm hosszú VGA kártya támogatása
Max. 166 mm magas CPU hűtő
4 mm-es edzett üveg
USB3.0×2 + TYPE-C×1 + HD AUDIO
Felső és alsó mágneses porszűrők
Támogatja a 3 × 2,5" HDD + 2 × 3,5" HDD-t
Lehetőség 2×12025 vagy 2×14025 ventilátor felszerelésére felülre 2×20025/2×14025/3×12025mm elöl
Akár 120/240/280/360 mm-es radiátor támogatása elöl; 120/240/280 mm-es radiátor felül  

noblechairs White Edition:Vibráló fehérség
2022-03-07
 
A noblechairs White Edition modelljeivel végre biztos lehetsz benne, hogy fehér gamer széked évekig megőrzi egyedi fényét. A White Edition – ahogy azt a noblechairs többi kiadásánál már megszoktuk - hihetetlen kényelmet kínál. A széleskörű beállítási lehetőségeknek köszönhetően tökéletesen beállíthatod gamer székedet az ideális testtartáshoz és ülési pozícióhoz. A noblechairs első osztályú minőségéről híres, mely a White Edition modellekkel még egy lépéssel tovább megy, és egy teljesen új, Németországban gyártott high-tech anyagot kínál.

Megérkezett : noblechairs HERO Real Madrid limitált kiadás
2022-02-24
 
Megérkezett : noblechairs HERO Real Madrid limitált kiadás

A noblechairs HERO Real Madrid limitált kiadású gamer széke, a tradicionális real Madrid logóval, az otthonodba varázsolja a hatalmas stadion, a győztes csapatnak kijáró diadalok hangulatát.
Az 50-es 60-as évek „White ballet” elnevezésű siker csapatának emlékére és tiszteletére, a szék a klasszikus fehér színben, arany hímzésű emblémával érkezik.
Sugárzó fehér anyag, high-tec technológia
A szék borítása egy innovatív, Németországban kifejlesztett és gyártott anyag, mely egy védőréteggel van bevonva, így biztosítva, hogy a felület szennyeződéstaszító és rendkívül strapabíró legyen. A legmakacsabb foltok – köztük a farmer okozta elszíneződés - is eltávolítható anélkül, hogy nyomot hagynának.
- Klubcímer elöl és hátul, valamint az ülés felületén látványos Real Madrid felirat
- Új, high-tech anyagból, sugárzó fehér színben, arany díszvarrással
- Speciális szennyeződéstaszító és kopásálló védőréteg
- Állítható deréktámasz
- Nagyobb ülés- és háttámla, a hosszú játékidőre optimalizálva
- Párnázott és megnagyobbított 4D kartámasz
- Memóriahab a fejtámlában a maximális kényelem érdekében
- Kényelmes és légáteresztő hideghab belső
- Maximális terhelés 150 kg-ig
- Könnyű, de robusztus alumínium alap ezüstös kivitelben
- 60 milliméteres görgők a puha és kemény padlókhoz
 

Maono streaming termékek !
2022-02-24
 
Maono streaming termékek

Professzionális Audio Innováció

Hatalmas tapasztalattal és kiváló elektrotechnikai, ipari tervezési és szoftvermérnöki képességekkel a legjobb minőségű hangtermékeket házon belül tervezzük és gyártjuk,
és közvetlenül a végfelhasználóknak értékesítjük és a legjobb ügyfélszolgálatot kínáljuk Önnek.

Termékeink :

Fejhallgatók
Mikrofonok
Keverő pultok
Állványok

Keresőszó : Maono

Asus Lyra Voice All-in-One Smart Voice Router
2022-02-23
 
Asus Lyra Voice All-in-One Smart Voice Router

– AC2200 háromsávos mesh WiFi router és Bluetooth hangszóró
- AiMesh támogatással
- Amazon Alexa funkció
- AiProtection Pro hálózati biztonsággal
- Két 8 W-os sztereó hangszóró

Teljes otthoni WiFi lefedettség

Az ASUS AiMesh sorozattal kompatibilis háromsávos mesh hálózat erős kapcsolatot biztosít otthona minden sarkában ( több eszközzel együttműködve)

Beépített Amazon Alexa

Az Alexa hangvezérlése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy híreket és zenét hallgathassanak, vezéreljék az intelligens otthoni eszközöket, és hozzáférjenek több ezer funkcióhoz.

Gazdag és erőteljes hangzás

Az exkluzív audiotechnológia lehetővé teszi, hogy sztereó hangzásban, mélyebb basszussal és szélesebb frekvenciatartományban élvezze a zenét.

Teljes hálózati biztonság családja számára

A Trend Micro által működtetett, élethosszig tartó ingyenes AiProtection Pro megvéd minden csatlakoztatott eszközt, beleértve az IoT-készülékeket is.

Te irányítod

Az ASUS Lyra alkalmazás lehetővé teszi a számítógép nélküli beállítást, a hálózatkezelést és a diagnosztikát, és értesít minden problémáról.


Keresőszó : LYRA

Xtrfy termékek a kínálatunkban !
2022-02-17
 
Xtrfy termékek a kínálatunkban
 
TAPASZTALATRA ÉPÍTETT E-SPORT FELSZERELÉSEK
 
Az Xtrfynél profi szintű játékfelszereléseket készítünk a világ legérdemesebb játékosaival együttműködve. Termékeink jól bevált technológián alapulnak, és a legfontosabb összetevőn: a tapasztalaton. A svédországi Skåne-i irodáinkban az alapoktól kezdve tervezzük meg őket, és 2013-as kezdete óta csináljuk.
 
A profi játékosok segítségével tervezett termékeink az esport legmagasabb szintjén való teljesítményre készültek. A felszerelések következő generációjának létrehozásával ugyanazt a teljesítményt szeretnénk több játékos számára elérhetővé tenni. Hogyan? Könnyebben használható és megfizethető termékek készítésével.
 
Keresd termékeinket a shop.multimediatower.hu oldalon

Új e-book olvasó gyártó a kínálatunkban: Bookeen
2022-02-16
 
Mostantól isteni jót fogsz olvasni.
A Bookeen az olvasók új generációját hozta létre. Az erőteljes és könnyen kezelhető DIVA és a DIVA HD elkíséri Önt a legjobb olvasmányokhoz. 
 
Könyvtár a zsebedben
Repülővel vagy biciklivel mész, a zsebedbe lehet! Ha pedig arról álmodozol hogy leláncol az olvasás, akkor a DIVA több hét üzemidőt garantál ehhez. Akár 15 000 digitális könyv tárolására is alkalmas, beépített könyvtárával soha nem fogy ki a könyvekből! 
 
Könnyű, mint egy játék
A DIVA-t puha szilikon héj díszíti, amely kellemes tapintású és ütésálló. Az érzékeny érintőképernyőn kívül az eReader dedikált gombokkal is rendelkezik, amelyek segítségével kiválaszthatja az olvasási élményt. 
 
keresőszó : bookeen 

Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari Edition Headset
2022-02-12
 
Bővűlt Thrustmaster kínálatunk

Ebből egy igen szép darab :

Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari Edition Headset
A többplatformos headset a Ferrari hivatalos licence alapján készült, és a Ferrari híres „Rosso Corsa” színét viseli. A Scuderia Ferrari istállója által ihletett T.Racing Scuderia Ferrari Edition a Thrustmaster első Ferrari gaming headsetje.
Ultrarealisztikus audio élmény, összhangban a fejlesztők követelményeivel, a hangegyensúlyt és a pontos hangvisszaadást biztosító stabil frekvenciaválasz görbének köszönhetően.
A T.Racing Scuderia Ferrari Edition-DTS egyirányú mikrofonja csak az Ön hangját célozza meg a csapattársaival való hatékony kommunikáció érdekében. A mikrofon levehető és állítható, és könnyen alkalmazkodik minden fejmérethez és -formához.
A fülpárnák memóriahabból készültek, hogy bármilyen fülformához illeszkedjenek, és páratlan kényelmet biztosítsanak még az extra hosszú versenyzések során is.
 
http://shop.multimediatower.hu/.../Thrustmaster-T.Racing... 

Viewsonic LS700-4K lézeres projektor
2022-02-11
 
Viewsonic LS700-4K

4K UHD lézeres otthoni projektor
3300 ANSI Lumen
4K UHD HDR támogatással
2. generációs lézerfoszfor technológia
Film mód Notch Filter technológiával
Cinema SuperColor technológia

A lézertechnológiát a 4K Ultra HD felbontással és a 3300 lumen nagy fényerővel kombinálva az LS700-4K projektor prémium házimozi-élményt biztosít bármely helyiségben, nappal vagy éjszaka. A legújabb lézerfény-technológiát alkalmazva, amely akár 20 000 órát is kitart, az LS700-4K hosszú távú élvezetet biztosít filmek, játékok és egyéb multimédiás szórakoztatás során. A HDR-kompatibilitást, az exkluzív Cinema SuperColor technológiát és a valódi Ultra HD 3840 x 2160 felbontást kínáló LS700-4K olyan lélegzetelállító házimozi élményt nyújt, amelyre csak a moziban számíthat. Nagy fényerejével és optimalizált hangzásával ez a kivetítő fényes látványt és magával ragadó hangot biztosít szinte bármilyen helyiségben vagy környezetben, míg az ultra-alacsony bemeneti késleltetés gyorsabb kockánkénti akciót és zökkenőmentes játékmenetet biztosít. A beállítás is gyerekjáték: 1. A 3x optikai zoom és a sokoldalú csatlakozási lehetőségek rugalmasabb rögzítést és egyszerű telepítést tesznek lehetővé. Az LS700-4K elképesztő házimozi-nézési élményt nyújt élethű színekkel és borotvaéles részletekkel.
http://shop.multimediatower.hu/.../ViewSonic-Projektor-4K...

Simplify. Amplify. Streamplify
2022-02-08
 
Miután mára az internet lett a szórakozás, a játék és a pihenés elsődleges helyszíne, a Streamplify küldetésének választotta, hogy a közvetítés örömét a lehető legkönnyebben ám magas minőségben biztosítsa bárkinek szerte a világban.  Egyszerűen nagyszerű.
 
Egy élő közvetítés, első nekifutásra, ijesztő és gyakran bonyolult folyamat lehet. A Streamplify megszületésének fő célja, hogy lehetővé tegye a videós tartalmak egyszerű és könnyű megosztását. Minőségi, mégis megfizethető webkamerákkal, mikrofonokkal, körlámpákkal, zöld háttérrel és egyéb eszközzel a Streamplify lehetőséget ad a kezdő és feltörekvő streamelőknek és tartalomkészítőknek, hogy elinduljanak a választott úton anélkül, hogy bankot robbantanának.
 
Milyen streaming terméket kínál a Streamplify?
 
Streamplify CAM

Egy egyszerű, ám elegáns megoldás bárki számára, aki streamelésbe vagy videók készítésébe szeretne fogni, legyen a cél a Twitch, a YouTube vagy a Facebook. A Streamplify CAM mindent biztosít, amire csak szüksége van, és még sok mást is: full HD videofelbontás, autofókusz és plusz tartozék egy összehajtható tripod állvány.
 
Streamplify MIC Tripod and MIC Arm

Kitűnő hangminőségre készítve, a MIC profi tervezéssel és prémium alapanyagokból készül, ami vetekszik a stúdiómikrofonokkal. Nem csak kristálytiszta hangminőséget nyújt, de gazdagabb és teltebb hangszínt is garantál. A Streamplify mikrofonok tripod vagy karos állvánnyal is elérhetőek.
 
Streamplify Ring Light 10 és Ring Light 14

Egy erős megvilágítás kiemelheti de éppenséggel el is ronthatja a videós tartalmakat. Ezért fontos a megfelelő fény alkalmazása. A LIGHT 10 asztali vagy a LIGHT 14 nagyobb méretű, állványos körlámpák egy újabb szintre emelik a produkciók színvonalát, miközben megadják a tartalmak megérdemelt csillogását és fényét.
 
SCREEN LIFT- Zöld háttér

Legyen a tartalmad a lehető leghatásosabb. Az egyszerű és gondtalan színkezelésre tervezett SCREEN LIFT lehetővé teszi az effektusok hozzáadását, hátterek megváltoztatását és a videók szerkesztését. 

Csapasd a játékot a NITRO X1000 modelljeiben!
2020-09-08
 
Csapasd a játékot a NITRO X1000 modelljeiben !

Megérkezett a Nitro Concepts legújabb gamer szék modellje az X1000 sorozat.

A lenyűgöző Nitro Concepts X1000 gamer székekben garantált a fáradhatatlan munka és a maximális teljesítmény.  

A modell ergonomikus kialakítása növeli a használat közbeni mozgás szabadságát, míg a mellékelt párna szett tökéletesen illik a prémium minőségben készült székhez, így biztosítva a páratlan kényelmet.  

Paraméterek:

- Lélegző anyag borítás
- Kényelmes hideg hab párnázás
- Masszív váz a páratlan kényelemért
- Rögzíthető 3D kartámaszok

A legjobb választás irodába és gamer szobába egyaránt.

http://shop.multimediatower.hu/productGroup/233/1

keresőszó : X1000

NOBLECHAIRS HERO DOOM gamer szék !
2020-09-03
 
NOBLECHAIRS HERO DOOM gamer szék

A noblechairs HERO ismét valami igazán egyedivel és különlegessel rukkolt elő. A Bethesda játékfejlesztő óriással együttműködésben, hivatalos engedélyek alapján megszületett a noblechairs HERO DOOM.

A DOOM széria fekete és piros színű prémium minőségű műbőr kárpit borítása, a játékban is látható pokol jelével és nagy pentagrammal díszített és kontrasztos, piros varrással készül.

Igazán ütős dizájn, a HERO modellekre jellemző kimagasló minőséggel és kényelmi szinttel.

shop.multimediatower.hu

PHANTEKS Enthoo Pro 2 !
2020-09-03
 
Egy nagyméretű luxus torony, határtalan lehetőségekkel

PHANTEKS Enthoo Pro 2

Tulajdonságai:

- nagyobb és komolyabb vízhűtéses rendszerekhez is optimális
- akár kettő tápegység is beépíthető
- kettős rendszer támogatás
- 3,5” és 2,5” – os meghajtókhoz egyaránt tökéletes
- maximum tizenegy 2,5”-os SSD meghajtó illetve
- maximum tizenkettő 3,5”-os merev lemez meghajtó támogatás
- nyolc 140 mm-es vagy tizenöt 120 mm-es ventilátor is beépíthető

shop.multimediatower.hu

Valami új, valami extravagáns, valami robusztus...
2020-08-08
 
Valami új, valami extravagáns, valami robusztus...

Igen! Ezek a Halberd Chimera gamer asztalok, melyek immáron nálunk is elérhetőek.

A kiváló minőségű Chimera gamer asztalok ergonomikus kialakítása garantálja, a megfelelő és hosszantartó kényelmet és a tökéletes funkcionalitást.

Az asztalok két típusban (Stance és Strike), több színben, állítható vagy fix magasságban is elérhetőek, így a Chimera modellek között mindenki megtalálja a számára ideális választást.

A robusztus acél lábak stabil tartást garantálnak, a kiváló minőségű MDF borítású asztallap két méretben (150 és 180 cm) is elérhető. Az asztalokon kialakított gyémánt alakzatú nyílások segítik a kábelek esztétikus elrendezését.

Az asztalok már megrendelhetőek webáruházunkban.

http://shop.multimediatower.hu/productGroup/248/1

keresőszó : Halberd

Új Raijntek vízhűtő 2 méretben a listánkon
2020-08-04
 
Új Raijntek vízhűtő 2 méretben

A Raijintek név házairól és hűtőiről is ismert hazánkban. Tesztünk alanya, az EOS RBW kompakt vízhűtés tavaly mutatkozott be, és több érdekes megoldást is felvonultat. Ezek egy része – például az alumíniumból készült radiátor – a kedvező ár elérését segíti, míg mások, például a radiátorral egybeépített pumpa az egyediséget szolgálja, a cég ugyanis nem az Asetek valamelyik platformjára építkezett, hanem saját megoldással lépett piacra.

http://shop.multimediatower.hu/…/RAIJINTEK-Eos-RGB-240-vizh…

http://shop.multimediatower.hu/…/RAIJINTEK-Eos-RGB-360-vizh…

shop.multimediatower.hu

Ismét újdonságok a Kolinknál !
2020-08-04
 
Ismét újdonságok a Kolinknál! Az Observatory házak után most ismét két új taggal bővül a kínálat:

A Kolink Citadel Mesh Micro-ATX ház azoknak készült, akik igazán nagy teljesítményű konfigurációkhoz keresnek kompakt megoldásokat. A teljesen hálós elülső panel tökéletes légáramlást biztosít az akár öt beépíthető 120 mm-es ventilátornak, melyből kettő előre beépített tartozék. Az oldalsó edzett üveglap panelnek köszönhetően a házba épített elemek, fény effektek és a lenyűgöző egyéb megoldások jól érvényesülnek.

A Citadel Mesh házak rögtön két változatban is érkeznek. Az egyik modell három, előre beépített 140 mm-es ARGB PWM ventilátort tartalmaz, a fényhatások hatalmas tárházával, melyek szabályozása vezérlővel vagy megfelelő szoftver alkalmazásával az alaplapról is irányítható. A másik ház szintén tartalmaz kettő 120 mm-es PMW ventilátort, azonban RGB LED nélkül.

- Teljes hálós elülső panel előre beépített PWM ventilátorokkal ARGB LED-es változatban vagy ARGB LED-ek nélkül
- Oldalsó edzett üvegpanel, mely lenyűgöző betekintést nyújt a belső terekbe
- Videókártya támogatás 345 mm-ig
- A ház elejébe maximum 280 mm-es, a tetejébe maximum 240 mm-es hűtőradiátor szerelhető
- I/O panel 2x USB 3.0, valamint 1x USB 2.0 csatlakozókkal

shop.multimediatower.hu

keresőszó : citadel

Nagy sebességű Kingston pendrive USB Type-C csatlakozós eszközökhöz
2020-08-03
 
A DataTraveler 70 után a második USB Type C csatlakozós pendrive a DataTraveler családban a 80-as. E két hordozható adattárolóval már nem kell kiegészítő adapter az ilyen aljzattal rendelkező okostelefonokhoz, laptopokhoz vagy táblagépekhez. Az olvasási sebesség 200 MB/-s-ig szaladhat fel és írni is akár 60 MB/s-on fogsz tudni vele. Erősített fém háza és a csatlakozóját védő kupak teszi alkalmassá a folytonos utazásra, mindig, mindenhova magaddal viheted.

shop.multimediatower.hu

Jonsbo A4 Mini ITX ház
2020-08-01
 
Kompakt házak, luxus kivitelben

A Jonsbo A4 széria Mini-ITX edzett üveglapos, alumínium házai, rendkívül kompakt megoldást kínálnak. A két kamrás dizájn elegendő helyet biztosít a legerősebb gamer konfigurációk beépítéséhez is, így bizonyítva, hogy a high-end hardverek és a kompakt forma nem zárja ki egymást.

A kis hely csodái

- Akár 325 mm-es videókártya támogatottság
- Processzor hűtő 71 mm magasságig (SFX és SFX-L tápegység kompatibilitás)
- Négy 120 mm-es ventilátor és 240 mm hűtőradiátor beépíthetőség
- Kiváló kivitelezésű alumínium és acél váz
- Színezett, edzett üveg oldalpanelek

A házak három színben: fekete, ezüst és szürke színekben érkeznek

shop.multimediatower.hu
keresőszó : jonsbo a4

Felkerültek a WACOM termékek is a listánkra.
2020-08-01
 
Felkerültek a WACOM termékek is a listánkra.

Egy kreativitásban élő világról álmodunk

Szeretjük azt ami kreativitás hoz a világba. Emberivé tesz minket, gazdagabbá teszi az életünket, ötleteket, fantáziát és szépséget hoz. Olyan világról álmodunk, amely él a kreativitással, ahol az emberek szabadon felfedezhetik és kifejthetik új ötleteiket.

Megmutatjuk, hogy mit jelent a kreativitás a Wacommal az emberek számára az egész világon

Keresőszó : WACOM

Új Steelseries termékek a kínálatunkban !
2020-08-01
 
Új Steelseries termékek a kínálatunkban

Steelseries Apex billentyűzetek
Steelseries Rival egerek
Steelseries egérpadok
Steelseries fejhallgatók

shop.multimediatower.hu
keresőszó : steelseries

7.68 TB kapacitású adatközponti SSD-ket mutatott be a Kingston !
2020-07-22
 
A Kingston Digital bemutatta adatközponti meghajtóinak 7.68 TB kapacitású változatát, melyek közül a Data Center 500R (DC500R) és 450R (DC450R) SATA modellek szállítását már meg is kezdte. A DC1000M 7,68TB U.2 NVMe szállítása pedig júniusban indul. A nagyobb tárkapacitású SSD-k szigorú szolgáltatásminőségi (QoS) követelményeket teljesítve, alacsony késleltetés mellett kiszámítható I/O-sebességet nyújtanak az NVMe és/vagy SATA technológiával működő adatközpontokban.

Új gyártó kínálatunkban: Jonsbo
2020-07-20
 
Új gyártó kínálatunkban : JONSBO

Az innovatív szellemiségben gyártott Jonsbo termékek híresek kiváló minőségű anyagaikról, kifinomult kivitelezésükről, valamint kiemelkedő ár-érték arányukról. Az elmúlt években számos szakmai elismerést és nemzetközi díjat is kiérdemeltek.

Elérhető termékek :

- PC házak
- CPU léghűtők
- CPU vízhűtések

shop.multimediatower.hu
Keresőszó : Jonsbo

Újdonság a Glorious-tól !
2020-07-20
 
Újdonság a Glorious-tól!

Hamarosan érkezik a Glorious Pc Gaming Race új gamer egere a Glorious Model D.
 
Az új modell egy kompakt, ergonomikus kialakítású, szuper könnyű gamer egér lesz.

További paraméterek:

- Praktikus, rugalmas fonott kábelezés
- 12,000 DPI Pixart optikai szenzor és programozható nyomógombok
- Igen magas, 1000 Hz-es lekérdezési gyakoriság, 07 mm-es emelési magasság
- RGB csíkokkal díszített, mely akár 16,8 millió színben konfigurálható

 Tetszetős és mutatós dizájn, matt fekete és fehér színekben.

Noblechairs Epic : a győztes
2020-07-17
 
Több, mint 100 szakértő újságíró részvételével, idén - igaz rendhagyó keretek között online módon - immáron hatodik alkalommal választották meg Európa legjobbnak ítélt Hardvereit. Az European Hardware Awards 2020 díjazottai között számos, általunk is forgalmazott termék és márka feltűnt.

Külön büszkeség számunkra, hogy a Noblechairs gamer székek EPIC sorozata idén immáron harmadik alkalommal nyerik el az Európa legjobb gaming szék minősítését. 

Redragon Seyfert Gaming Stream mikrofon :
2020-05-16
 
Új termék : Redragon Seyfert Gaming Stream mikrofon

JELLEMZŐK

- Divatos, korszerű forma
- Streaminghez, énekléshez és online csevegéshez tervezve
- Kiváló minőségű, körkörös kondenzátor mikrofon, mindkét oldalról egyformán veszi a hangot
- Szabványos 3,5 mm-es jack csatlakozás,mely kompatibilis az összes asztali számítógéppel, laptoppal és táblagéppel valamint okostelefonnal
- Hordozható, forgatható, összecsukható állvány
- Szín: fekete

Új Gigabyte házak érkeztek:
2020-05-16
 
Új Gigabyte házak érkeztek :

Gigabyte Aorus C200 és C300

Tápegység nélküli ház
2 db 3.5"-os és 2db 2.5"-os HDD hely
2xUSB 2.0, 1xUSB3.0 csatlakozó
HD audio alőlap
Üveg oldallap
Kék LED világítás

http://shop.multimediatower.hu/productGroup/27/1

JBL True wireless fülhallgatók a kínálatunkban:
2020-05-14
 
JBL True wireless fülhallgatók a kínálatunkban :

JBL Tune 120TWS többféle színben

- Fehér/szürke
- Fekete/kék
- Rózsaszín/szürke

Nincsenek vezetékek. Az 5,8 mm-es meghajtónak köszönhetően a JBL Pure Bass hangzás kiváló. Az elegánsan kialakított hordozható töltőkészülékkel kombinált füldugók 16 órás korlátlan zenei élményt nyújtanak. Ergonómikusan kialakított, hosszú élettartamot biztosítanak. Intuitív és praktikus vezérlőkkel van ellátva, amely lehetővé teszik a Siri és a Google Assistant elérését.
Jellemzők:

Frekvencia-válasz: 20Hz-20kHz (-6dB)
Hangszóró átmérője: 5.8 mm
Impedancia: 14 ohm
Akkumulátor típusa: Lítium-ion akkumulátor (85mA / 3.7V)

Keresőszó : 120TWS

http://shop.multimediatower.hu/productGroup/20/1

Csukló kímélő egerek a kínálatban
2020-05-14
 
Ha már fáj a csuklód a sok egerezéstől, próbáld ki a vertikális egereket.
Nálunk nagy választékot találsz és raktárról viheted ezeket a termékeket.
Van belőle vezetékes és vezeték nélküli ( rádiós és bluetooth-os ) is.

http://shop.multimediatower.hu/productGroup/15/1

Noblechairs memóriahabos párnák !
2020-05-14
 
Noblechairs memóriahabos párnák

A Noblechairs, egyike a vezető gamer székeket gyártó innovatív cégeknek, mindig különös figyelmet szentel az ergonomikus székek kialakítására, a határtalan kényelem biztosítására.

A német precizitással előállított Noblechairs székek mind magas minőséget és exkluzív dizájnt képviselnek.

A cég legújabb terméke a Memóriahabos derék párna és fejtámasz kifejezetten a hosszan tartó kényelmet szolgálja.

A termék már elérhető webáruházunkban. Noblechairs Memóriahabos Párnák
 
 http://shop.multimediatower.hu/productGroup/233/1

Újabb gamer márka került fel listánkra : Dream Machines
2020-04-29
 
Újabb gamer márka került fel listánkra : Dream Machines

Örömmel jelentjük be, hogy új disztribúcióval bővült a kínálatunk. Dream Machines

Dream Machines a gamerek számára gyárt évek óta profi egereket, egérpadokat egyaránt. A gyártó a világ legjobb tervezőivel, szakértőivel és gyártóival együttműködve, igényes minőségi összetevőkből gyártott termékeket forgalmaz. Az egereket Omron vagy Huano gombokkal szerelték fel , amelyek legtöbbje 20 millió kattintást is kibír. Optikai szenzoroknak köszönhetően a legtöbb egér 400 - 16 000 dpi gyorsasággal bír. Mivel a cég nagy hangsúlyt fektet a játékosok visszajelzéseire, véleményére, így ezzel a nyitottsággal tökéletesíteni tudják termékeiket évről-évre.

Keresőszó : Dream Machines

Onyx Boox felső kategóriás ebook olvasó
2020-04-29
 
Új márka kínálatunkban : Onyx Boox felső kategóriás ebook olvasók.

Elérhető méretek : 6", 7.8" és a nagyok : 10.3" és 13.3"

Tulajdonságok :
- sokféle méret választék
- E-ink technológia
- Android operációs rendszer
- Akár 4 magos CPU-s teljesítmény
- Toll használati lehetőség

Keresőszó : Boox

http://shop.multimediatower.hu/productGroup/179/1

Denon fejhallgatók kerültek fel az árlistánkra
2019-08-12
 
Denon fejhallgatók kerültek fel az árlistánkra.
Csupa szemet és fület gyönyörködtető termék. Minőségben pedig kiváló.

Keresőszó : denon

JBL Reflect Flow vezeték nélküli fülhallgató :
2019-08-12
 
Kicsi és igazán vezeték nélküli fülhallgató :

JBL Reflect Flow vezeték nélküli fülhallgató fekete

Jellemzők:
Bluetooth csatlakozás
JBL Signature Sound
Frekvencia átvitel : 20Hz - 20000Hz
10 órán át üzemképes akkumulátor + gyors töltő
IPX7 Vízálló
Ergonomikus illeszkedés

keresőszó : Reflect Flow

Mercedes rajongók figyelem!
2019-07-30
 
Mercedes rajongók figyelem !
 
Rendelhető a Noblechairs Epic Mercedes-AMG Petronas Edition gamer szék.

Fantasztikusan néz ki !

http://shop.multimediatower.hu/…/Noblechairs-Epic-Mercedes-…

Újabb gamer márka a listánkon : Ducky
2019-07-30
 
Újabb gamer márka a listánkon : Ducky !

Kis méretű Cherry kapcsolós mechanikus billentyűzet, sajnos csak angol kiosztással.
Többféle kapcsolóval rendelhető.

Keresőszó : Ducky

Érkeznek az új AMD X570-es chipkészletre épülő alaplapok
2019-07-30
 
Érkeznek az új AMD X570-es chipkészletre épülő alaplapok:

Tulajdonságok :
3. generációs Ryzen támogatás
Memória kezelés 4400MHz-ig
RAID vezérlő
M.2 foglalatok

Keresőszó : X570

shop.multimediatower.hu

Cooler Master mechanikus billentyűzetek a listánkon.
2019-07-30
 
Cooler Master mechanikus billentyűzetek a listánkon.
Teljes lett a CM gamer billentyűzet kínálatunk.

Megtalálható benne a helytakarékos numerikus pad nélküli és a normál méretű verziók is.

Felkerültek kínálatunkba a várt AMD 3. generációs Ryzenjei :
2019-07-25
 
Felkerültek kínálatunkba a várt AMD 3. generációs Ryzenjei.

Elérhető modellek :
AMD AM4 Ryzen 3 3200G 3.6/4GHz
AMD AM4 Ryzen 5 3400G 3.7/4.2GHz
AMD AM4 Ryzen 5 3600 3.6/4.2GHz
AMD AM4 Ryzen 5 3600X 3.8/4.4GHz
AMD AM4 Ryzen 7 3700X 3.6/4.4GHz
AMD AM4 Ryzen 7 3800X 3.9/4.5GHz
AMD AM4 Ryzen 9 3900X 3.8/4.6GHz

Keresőszó : Ryzen

 

Raktárról az új Spirit Of Gamer H500 gamer fejhallgató !
2018-12-14
 
Raktárról az új Spirit Of Gamer H500 gamer fejhallgató

Tulajdonságok :
Típus : fejhallgató
Kialakítás : felső pántos
Csatornák száma : 7.1 virtuális
Mikrofon : van karos felhajtható
Csatlakozása : kábeles
Csatlakozó : USB + RCA 3.5mm+2.5mm Jack
Frekvencia átvitel : 20-20000 Hz
Hangerő szabályzás : van

Keresőszó : H500
http://shop.multimediatower.hu/product/78958/Spirit-of-Gamer-Xpert-H500-kek-fejhallgato

Új szolgáltatás és termékkategória: Okos otthon
2018-01-19
 
Szeretnéd otthonodat automatizálni? Szeretnéd kényelmesebbé tenni otthonlétedet? Telefonról vezérelni otthonodat, plusz információkat megtudni?
Akkor az okos otthon rendszereket neked találták ki.
 
Kínálatunkban 13 gyártó termékeit találhatod meg.
Az egyszerű wifis okos konnektoroktól egészen a komolyabb külön vezérlővel rendelkező automatizálható rendszerekig mindent megtalálhatsz.
 
Felkeltette érdeklődésedet a téma? Szeretnél te is ilyet otthonodba? Térj be üzletünkbe és kérj tanácsadást kollégáinktól.
 

Az igazi nagyágyú: Asus ROG Maximus X Formula
2018-01-19
 
A Maximus sorozat legújabb tagja több mint egy évtizedes hagyományra építve olyan kiemelkedő funkciókkal egészíti ki az Intel Z370-es lapkakészletének lehetőségeit, amelyekre a rajongók vágynak. Mindegyik modell igen változatos funkciókkal kényezteti a különféle felhasználókat, de a meghatározó ROG-jellemvonások mindegyikben megtalálhatók. Az igazi fanatikusokat is kielégítő túlhajtási és hűtési megoldásoktól kezdve az RGB-megvilágítással hangsúlyozott letisztult, kifinomult megjelenésig a Maximus X alaplapok mindent tudnak, amit egy ínyenc csak elvárhat.
 
Az ASUS Aura az RGB fények teljes kontrollját kínálja a beépített RGB LED-ek és az alaplapi RGB kivezetésekhez csatlakoztatott fényszalagok sokféle jól használható kész beállításával. Ezek ráadásul az ASUS Aura-képes hardvereinek egyre népesebb családjával szinkronizálhatók.
 
A ROG Maximus X Formula 2x2-es elrendezésű, kétsávos (2,4 és 5 GHz-es) antennákkal biztosítja az akár 867 Mbps* adatátviteli sebességet — emellett a legfrissebb többfelhasználós MIMO (MU-MIMO) technológiával** gondoskodik arról, hogy minden csatlakozó felhasználó a legjobb vezeték nélküli kapcsolatot és online sebességet élvezhesse. 
 
Az ASUS OptiMem védi a memóriajelek integritását az áramköri lapok vezetékeinek és furatainak gondos, optimális kialakításával, a T-Topology elrendezés pedig a jelek késésillesztésével kiegyenlíti a memóriahelyek útvonalhosszainak eltérését. Ezek a fejlesztések még tovább tágítják a túlhajtás lehetőségeit és növelik a stabilitást is, így a DDR4 memóriák sebessége akár 4133 MHz fölé is növelhető. 
 

Új Spirit Of Gamer ház: Rogue II RGB
2017-11-23
 
Új Spirit Of Gamer ház : Rogue II RGB

3 ventilátorral felszerelt ATX ház a kínálatunkban. A ventilátorok RGB színekben pompázhatnak.

Tulajdonságok :

Méret :ATX
Ablakos kivitel :Igen
Anyag :Acél
Ventilátor helyek száma :5
Beépített ventilátor száma :3
Belső 2,5" hely :2
Belső 3,5" hely :3
Belső 5,25" hely :2
USB 2.0 csatlakozó szám :2
USB 3.0 csatlakozó szám :2
Kártyaolvasó :Igen
AUDIO :HD Audio

Játékosoknak ajánlott Sennheiser erősítők - GSX 1200 Pro
2017-11-22
 
Az eSports versenyarénába tervezett GSX 1200 Pro audioerősítőt úttörő 7.1 fémjelzi. Virtual Surround Algorithm. Úgy lett megtervezve, hogy a játék hangzásának esszenciáját adja - a további illesztőprogramot nem igénylő, erre a célra készített DAC chip segítségével. Kimondottan professzionális játékosok számára hozták létre olyan versenyre kész tulajdonságokat hozzáadva, mint a Chat Link - akár 8 GSX 1200 Pro csatlakoztatási lehetősége a szaggatásmentes vezetékes komunikációhoz.

Játékosoknak ajánlott Sennheiser erősítők - GSX 1000
2017-11-22
 
Az elsősorban játékokhoz tervezett GSX 1000 audioerősítő Sennheiser Binaural Rendering Engine-nel (binaurális hangzást lehetővé tevő motor) rendelkezik. Az úttörő 7.1-es Virtual Surround Algorithm fejlesztését a professzionális játékosok igényeire alapoztunk. PC-vel és MAC-kel egyaránt használható. Az erősítőkkel mind a játék, mind a kommunikáció hangja precízen vezérelhető, illetve külön állítási és USB-csatlakoztatási lehetőséget is biztosítanak. Az EQ-beállítási tartomány mellett a visszahangzási szintek is állíthatók, így a játék fizikai tereiben változtatható a felhasználói érzet.

Egyedi Xbox One kontrollerek
2017-11-22
 
Fontos neked a dizájn? Szeretnél kitűnni a haverok közül egy közös kis konzolos partin?
Akkor az egyedi festésű Xbox One kontrollereket neked találták ki!
Válassz egyet a különböző színű játékvezérlők közül egyéniséghez passzolóan, vagy ha a Minecraft nagy szerelmese vagy, legyen Tied egy Creeper fej vagy egy aranyos kis malac.

Befutottak a Spirit of Gamer márka házai kínálatunkba.
2017-11-22
 

A rendkívül jó minőségű házak kedvező áron kínálnak egy tetszetős, minden igényt kielégítő díszt asztalunkra, melyre jó ránézni.

Világítás szempontjából lehetőség van kék, piros és RGB variánsok közül választani.

 

Bővült monitor kínálatunk!
2017-11-22
 
Új Asus, BenQ, HP, Iiyama típusokkal bővítettük monitor választékunkat így már közel 450 féle termékből lehet válogatni.

Megérkeztek a Synology első routerei!
2017-11-22
 
A Synology első routerei, rögtön a felső kategóriában helyezkednek el. 2,4 és 5 GHz-en is képes egyszerre működni, összesen 600+1300 MBit/s vagy 800+1733 MBit/s elméleti max.sebességgel. Támogatja a 802.11a/b/g/n/ac wifi-szabványokat, azaz gyakorlatilag mindent, ami 2017 végén már kapható termékekben megtalálható. Kétmagos processzora lehetővé teszi,hogy a Synology DSM operációs rendszer csupaszított változata – SRM néven – is fusson rajta, így pl. a Download Station csomag is.

Kibővült előre összeállított pc-ink kínálata
2017-10-19
 
Ha nincs kedved a szereléssel, telepítéssel bajlódni. Ha egy megbízható és stabil gépet keresel akkor nincs más teendőd mint a neked megfelelő konfigurációval kiválasztani egyet listánkról.
Óriási választék áll rendelkezésre Asus, Dell, HP és Lenovo gyártmányból. Az egyszerű irodai felhasználásútól egészen a komoly workstation  gépekig széles a termékskála.
 

Befutottak a 8. generációs Intel Core i processzorok kínálatunkba
2017-10-18
 
Élükön a csúcsnak számító i7 8700k-val mely 3.7GHz-es alap órajelet és 4.7GHz-es turbó órajelet kínál 6 maggal 12 szálon szorzózár mentesen, így a vállalkozó kedvűek az utolsó cseppet is kicsavarhatják belőle.
A középkategóriát képviseli az i5 8400 és a 8600K előbbi 2.8GHz alap és 4.0GHz turbó órajellel, utóbbi pedig 3.6GHz alap és 4.3GHz turbó órajellel és szorzózár mentesen várja a lelkes felhasználóit.
Az alsó kategória képviselői az i3 8100 mely tökéletes irodai felhasználásra és tartalomfogyasztásra. Párja az igazi különlegességnek számító szorzózármentes i3 8350k a maga 4.0GHz-es alapórajelével.

Minden processzor csak a legújabb 300-as szériás alaplappal bírható működésre, melyekből már most széles választék áll rendelkezésre.

Steelseries fejhallgató újdonság
2017-10-04
 
A Steelseries Arctis széria a profi játékosok igényeire szabva készült figyelve az általános felhasználók visszajelzéseire is, így sikerült egy olyan termékcsaládot létrehozni mely egyaránt kiszolgálja minden körülmények között a zenét hallgatni és filmet nézni vágyókat valamint az akciódús, adrenalinnal teli játékélmény keresőit is.
 
A legkisebb Arctis 3-as szériától jelen lévő 7.1-es térhangzás tökéletes élményt biztosít.
Az 5-ös széria különlegessége az RGB világítás mely szinkronizálható az általunk használt többi Steelseries eszközzel így nyújtva még nagyobb összhangot.
A teljes szabadságra vágyóknak készülő Arctis 7 vezeték nélkül biztosítja a páratlan hangzást.

Betörtek a mini PC-k kínálatunkba
2017-10-04
 
Meguntad a rengeteg kábelt? Túl sok helyet foglal? Nem illik a nappali bútorhoz az aktuális számítógépház? Legszívesebben elrejtenéd az egészet a TV-d, monitorod mögé?
Akkor a Barebone PC-inket neked találták ki.
A Gigabyte Brix, Zotac Zbox és az Intel NUC szériák kiszolgálják minden igényedet. 

AMD Radeon RX Vega a maximális játékélmény érdekében
2017-10-04
 
Befutottak a Radeon RX széria legújabb és egyben legerősebb tagjai.
Az RX Vega szériával többé nem akadály a multi monitoros és a FullHD felbontás feletti maximális játékélmény.
Az RX Vega kártyák izgalmas teljesítményt nyújtanak DirectX 12 és Vulkan alatt. HBM2 memóriájuknak köszönhetően többé nem lesz szűk keresztmetszet a memória sávszélesség.
A kétféle hűtési megoldási kedvez a lég- illetve a vízhűtések kedvelőinek is.
 
Kínálatunkban Asus, Gigabyte, MSI és Sapphire verzióban találhatók meg. 

Bővült Quadro kártyáink kínálata
2017-10-03
 
Több mint 15 variánssal bővült professzionális Quadro kártyáink kínálata.
Megjelentek új HP, Leadtek és PNY típusok is. 

Bemutatkozik a HyperX Alloy Elite billentyűzet
2017-10-03
 
A HyperX™ Alloy Elite Mechanikus Gaming tökéletes billentyűzet azon játékosok számára, akik egy olyan tartós, teljes funkcionalitású billentyűzetet szeretnének amely feldobja a gamer szettjüket. Az Alloy Elite dinamikus effektusai, a HyperX vörös háttérvilágítása és az egyedülálló 18 LED-es fénysávnak köszönhetően látványos megvilágításba helyezi asztalunkat. Kemény, szilárd acél keretre épül fel, amely nemcsak az idő próbáját állja ki, hanem stabilabban áll, amikor nyomkodod a gombokat. A különféle multimédiás billentyűkkel, az USB 2.0 átjáróval, a játékmóddal, az Anti-Ghosting és az N-Key átütemezéssel a sokoldalú multimédiás billentyűzet megfelel a felhasználók igényeinek. A HyperX Alloy Elite CHERRY® MX blue, brown vagy red kapcsolókkal1 kapható, így ha alacsony működési erővel szeretné növelni az APM-et, vagy inkább az éles tapintható visszacsatolást választja az extra pontosság érdekében, akkor a megfelelő kapcsoló lesz. A játékosok is élvezni fogják a kényelmes, levehető csuklótámaszt és a HyperX titán színű, texturált billentyűket, amelyek segítenek megtalálni a legfontosabb gombokat gyorsabban, amikor a játék heve elkap minket. 

Razer Atheris bemutató
2017-10-03
 
Mind a munka, mind a játék tekintetében a Razer Atheris olyan jellemzőkkel rendelkezik, mint a kettős csatlakoztathatósága és a több mint 300 órányi folyamatos használat, mindegyik egy zsebméretű ergonómikus testben, amelynek célja a teljesítmény és a termelékenység.
A 7.200 DPI optikai érzékelővel rendelkező Razer Atheris a vezeték nélküli egerek egyik legmagasabb DPI-jét jelenti. Ez rendkívüli pontosságot és hihetetlen kontrollt biztosít a táblázatok vagy a headshotok között. Az extra felbontás tökéletesen működik több monitor és akár 4K képernyőkön és azokon túl is.  

Új gyártó kínálatunkban: G.Skill
2017-10-03
 
A  tajvani székhelyű céget 1989-ben alapították. 2003 óta foglalkoznak számítógép memóriák gyártásával. A cég jelenleg rengeteg disztribútorral és forgalmazóval rendelkezik Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és a Közel Keleten.
 
Kínálatukban megtalálható single, dual , triple és quad channel kiszerelés is asztali, workstation, HTPC rendszerekhez valamint laptopokhoz is.
 
Meglovagolva a mai trendeket igen széles választékban található náluk RGB LED világítással ellátott termék.
 
Keresőszó: G.Skill 

AMD Threadripper újdonságok
2017-10-03
 
Megérkeztek kínálatunkba az AMD Zen architektúra legerősebb tagjai.
A Threadripper széria az abszolút csúcsot jelenti jelenleg. A termékcsaládban 8, 12 és 16 magos processzorok találhatók, így mindenki a saját teljesítményigényének megfelelő központi egységet választhatja.
A hozzájuk tartozó alaplapokból szintén széles választék áll rendelkezésre Asus, Asrock, Gigabyte és MSI gyártmányban.

Bővült Zyxel termékeink kínálata
2017-08-25
 
Több mint 50 Zyxel hálózati eszközzel bővült kínálatunk.
Ezek között megtalálhatók:
 - Tűzfalak
 - Switchek
 - PoE switchek
 - Routerek
 - Acces Pointok 

AOC monitorok széles választékával bővült kínálatunk
2017-08-11
 
Kínálatunk több mint 30 féle kedvező árú AOC monitorral gyarapodott, egyszerű irodai 19"-os monitoroktól a 28"-os 4K-s megjelenítőig széles a választék.
Mindenki megtalálhatja a számára  megfelelő méretű és típusú kijelzőt.
 
Keresőszó: AOC 

Philips és Panasonic fej- és fülhallgatók érkeztek
2017-08-11
 
Philips, Panasonic fej- és fülhallgatók érkeztek óriási választékban üzleteinkbe.
A széles választékban mindenki megtalálja a neki tetszőt. 

Szabadság miatt csütörtöktől vasárnapig zárva!
2017-08-01
 
Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy szabadság miatt
csütörtöktől vasárnapig mindkét üzletünk zárva tart !

Hétfőtől : A megszokott nyitva tartással állunk rendelkezésükre.

Kellemetlenségért elnézést kérünk !

Multimedia Tower csapata
 

Új Chieftec tápok
2017-07-10
 
Az új ELEMENT sorozat ötvözi az innovációt, a magas minőséget, a nagyszerű tervezést és a hatékonyságot. A csendes 12 cm-es ventilátorral és a 85%-os (BRONZE) 230V-os hatékonysággal az ELP-350S megfelel a Green IT követelményeinek, vonzó áron.
400-tól 700W-ig mindenki megtalálja a számára megfelelő teljesítményt.

Újdonságok kínálatunkban!
2017-06-28
 
- Dragon War egerek, billentyűzetek. fejhallgatók, hangfalak
- A4tech és Tnb fej és füllhallgatók
- Ecopixel magas minőségű fotópapírok
- Tracer bluetooth hangszórók
- Qnap hálózati tárolók
- Nagy kapacitásű és sebességű Sandisk memóriakártyák
- Asus monitorok
- Plextor és Intel SSD-k
 

Dell 24 hüvelykes érintőképernyős monitor
2017-06-20
 
Nagy hatékonysággal dolgozhat a világ egyik legjobb 23,8 hüvelykes érintőképernyős monitorán, anélkül, hogy ez a kényelem rovására menne. A csuklós állvány és a tükröződésmentes képernyő gondoskodik az ergonómiáról. A VESA szabvánnyal kompatibilis kialakításnak köszönhetően könnyen alkalmazkodik a különböző irodai elrendezésekhez. Szerelje fel a monitort a falra,vagy monitortartó karra rögzítve élvezze a rugalmasabb munkakörnyezet nyújtotta előnyöket. A káros kékfény-kibocsátást megszűrő ComfortView™ funkciónak köszönhetően a kép tükröződés- és villódzásmentesen jelenik meg. Az egyedülálló, speciális In-Cell Touch technológiának köszönhetően nincs szükség a hagyományos monitorokon használt üvegképernyőre. A tükröződésmentes bevonattal ellátott felület mérsékeli a zavaró tükröződéseket és ujjnyomokat. Az eredmény: zökkenőmentes megjelenítés, és tiszta, szemet kímélő kép. 
Keresőszó: P2418HT

Megérkezett Kingston A400-as SSD széria
2017-06-16
 
A Kingston A400 szilárdtestalapú meghajtó drámai módon javítja meglévő rendszerének rugalmasságát hihetetlen rendszerindítási,
betöltési és átviteli idővel a mechanikai merevlemezekhez képest. A legfrissebb generációs vezérlővel 500MB/s és 450MB/s olvasási és írási sebességgel működik,
ez SSD 10x-rel gyorsabb, mint egy hagyományos merevlemez a nagyobb teljesítményért, a rendkívül érzékeny többfeladatos feladatokért és az általánosan gyorsabb rendszerért.
Még megbízhatóbb és tartósabb, mint egy merevlemez, az A400 többféle kapacitással is rendelhető 120GB-480GB-ig

Xiaomi Amazfit Pace okosóra és aktivitásmérő
2017-06-12
 
A cég új vízálló fitnesz okosórája 1,34” érintőkijelzővel rendelkezik. Sport módban folyamatos aktivitásmérés, pulzusmérés, éjszaka pedig alvásfigyelés is rendelkezésünkre áll. Beépített GPS vevő, iránytű, Bluetooth és WiFi is található a készüléken. Okostelefonos alkalmazás IOS és Android rendszerre, értesítések megjelenítése és kezelése is lehetséges. 5 napos ígért üzemidő és cserélhető szíjak is járnak az eszközhöz.
 

Spirit of Gamer márka kínálatunkban
2017-06-09
 
A viszonylag fiatal cég a merész formákkal és színeivel a gamereket célozza meg.
Kínálatunkban megtalálhatók:
-Billentyűzetek
-Egerek
-Egérpadok
-Konzol kiegészítők
-Játékvezérlők
-Hangfalak
-Gamer székek

Xiaomi Redmi Note 4 kínálatunkban
2017-06-06
 
A kínai Xiaomi idei középkategóriás készükéke is megérkezett hozzánk. Az 5,5 hüvelykes FullHD IPS kijelző, melett az előlapon megtalálható még a beszélgetési hangszóró, az értesítési LED, az 5 megapixeles előlapi kamera valamint a háttérvilágított navigációs gombok. A 8 magos processzor mellett 3gb RAM található, 32GB belső tároló mellett. 4100mAh-s akkumulátorával akár 2 napos üzemidő is könnyen elérhető vele. Emellett a készülék még Dual SIM (Dual Standby) és 4g támogatással is rendelkezik. A középkategóriában ezen az áron nehezen lehet jobb választást találni.

15 gombos MMO/MOBA egér a Steelseriestől
2017-05-29
 
A Steelseries Rival 500-as összesen 15 gombot bocsájt a MOBA és MMO rajongók rendelkezésére.
Sok hasonló egérrel ellentétben a gyártó újragondolta az egéren elhelyezett gombok helyzetét.
A jobbkezes kialakítású egérnél nem a hüvelykujj alá zsúfolták be ezt a rengeteg gombot, hanem kellemesen szétszorták
az eszközön. Bal oldalon az ujj alatt kialakítottak egy gumis "pihenő" részleget, e köré csoportosítottak 6 darab gombot
melyek közül a két alsót úgy alakították ki, hogy azok megnyomásához elég legyen csak lefelé tolni ujjunkat.
Az összes gomb programozható, emellett kapunk még négyirányú görgőt, 16,8 millió színű világítást, haptikus visszajelzést
és 100 és 16000 dpi között állítható szenzort.

Asus ROG Spatha bemutató
2017-05-26
 
A ROG Spatha összesen 12 programozható gombbal rendelkezik, beleértve hat hüvelykujj gombot, hogy intuitív parancsokat és vezérlést adhass. Tökéletesen illeszkedik a kezedbe, ergonomikus tervezésű, és ezzel tapintási visszajelzést és reakciót biztosít.
A gamer egér gombokkal nem bánnak kesztyűs kézzel, ezért a ROG Spatha gombjai  szívós Omron® kapcsolókat tartalmaznak,  20 millió kattintás élettartamot garantálnak. Az exkluzív cserélhető foglalat dizájn lehetővé teszi a könnyű testreszabásukat is.
A ROG Spatha nagysebességű vezetéknélküli kapcsolatot használ a magas adatátvitelhez és az alacsony késleltetéshez, hogy biztosítsa, minden mozgás pontosan lekövetésre kerül. Valamint, ha az akkumulátor lemerül, tovább használhatod töltés közben, mindezt reakció- és teljesítményvesztés nélkül. A ROG Spatha saját merev tokkal rendelkezik valamint egy fonott, és egy gumírozott USB kábel kényelmét kínálja. Egyszerűen csatlakoztasd a töltőállomáshoz, és a másikat tartsd a Spatha-val együtt egy stílusos merev tokban, hogy elvihesd LAN partikra.

Megújúlt a JBL Flip széria
2017-05-26
 
Megérkezett a JBL Flip széria legújabb tagja amely a négyes verzió számot kapta.
A beépített 3000mAh-es akkumulátornak köszönhetően akár 12 órán keresztül élvezhetjük kedvenc zenéinket.
Az új bluetooth technológiájának köszönhetően egyszerre több eszközt is rácsatlakoztathatunk és IPx7-es védelmének
köszönhetően egy medencés buliban sem kell a víz miatt aggódnunk, akár a vízbe is magunkal vihetjük.
A JBL Connect+ technológiának köszönhetően több mint 100 ezt a funkciót támogató JBL eszközzel köthetjük össze, hogy
így erősítse a zene hallgatás élményét. Egy egyszerű gombnyomással aktiválhatjuk az Apple Siri vagy a Google Asszisztens
szolgáltatást.
 

Bővült NZXT termékeink kínálata
2017-05-03
 
Közel 50 új NZXT termékkel bővült kínálatunk.
 
- Ventilátorok
- LED vezérlők
- LED szalagok
- Notebook hűtő
 
Kereső szó: NZXT
 

A Multimédia Tower Kft. az alábbi munkakörbe keres munkatársat :1 fő informatikus/számítógép szerelő
2017-04-28
 
A Multimédia Tower Kft. az alábbi munkakörbe keres munkatársat:

1 fő informatikus/számítógép szerelő

Jelentkezési feltételek:
• szakirányú képzettség és tapasztalat
• büntetlen előélet


Főbb feladatok:
• üzleteinkben a vásárlók kiszolgálása
• üzleteinkben számítógépek építése valamint behozott gépek hibafeltárása, javítása
• partnereinknél jelentkező informatikai problémák megoldása

Egyéb elvárások:
• aktuális hardverek naprakész ismerete
• aktuális szoftverek naprakész ismerete
• pontos, precíz munkavégzés
• kiváló kommunikációs készség
• jó problémamegoldó képesség
• csapatszellem és önálló munkavégzés
• „B” kategóriás jogosítvány

Az elbírálásnál előnyt jelent:
• MS Windows Server ismerete
• MS Exchange Server ismerete
• Angol nyelvismeret

Munkaszerződés formája: határozatlan idejű
Munkavégzés helye: Debrecen
Munkavégzés ideje: napi 8 óra

Jelentkezés módja és határideje:
• A fényképes pályázatokat szkennelt formában az nt@multimediatower.hu e-mail címre kell küldeni.
• A pályázat tartalma: fényképes, magyar nyelvű részletes szakmai önéletrajz, motivációs levél, végzettséget és nyelvtudást igazoló

bizonyítványok másolata
• A szakmai önéletrajznak tartalmaznia kell :

- ismert informatikai rendszerek és technológiák
- elvégzett iskolák
- nyelvismeret
- fizetési igény megjelölés

Megérkezett az abszolút képmutató ház a Thermaltake-től
2017-04-25
 
A Thermaltake The Tower 900 Super Tower semmiképp sem egy rejtegető típus. Az álló kialakítású ház 180 fokos betekintést nyújt a benne rejtőző alkatrészekre a három oldalon is elhelyezett edzett üvegnek köszönhetően.
A teljesen vízhűtésre előkészített ház biztosan minden szempárt magára vonz egyedi megjelenésével.

Keresőszó: The Tower 900

Noiseblocker ventillátorok kínálatunkban
2017-04-25
 
Megjelent termékeink között a Noiseblocker számos ventilátor családja 6-14 cm-es méretben:

- Blacksilent
- Multiframe
- NB-eLoop

Keresőszó: Noiseblocker

Berobbant az In Win kínálatunkba
2017-04-25
 
Megjelent gyártóink között a PC-s vonalon fiatalnak tekinthető In Win. Termékeik között leginkább számítógépházak találhatók, de megtalálhatók még tápegységek és szerver gépházak is.
Hírnevüket az egyedi megjelenésű és funkcionalitású prémium anyagokból készült házaik miatt kapták.

Listánkban szereplő termékeik:
- Házak
- Tápegységek

Keresőszó: In Win
 

Ünnepi nyitva (zárva) tartásunk:
2017-04-14
 
Ünnepi nyitva (zárva) tartásunk :

Szent Anna u. 18. szám alatti üzletünk :

Péntektől hétfőig : Zárva
Keddtől : A megszokott nyitva tartással állunk rendelkezésükre.

István út 32. szám alatti üzletünk :

Péntektől hétfőig : Zárva
Keddtől : A megszokott nyitva tartással állunk rendelkezésükre.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk.

Multimedia Tower csapata

Bővült Thermaltake kínálatunk
2017-04-13
 
Thermaltake termékek széles választékával bővült kínálkatunk:
-Házak
-Ventilátorok
-Tápegységek
-Előlapi panelek

Kereső szó: Thermaltake

Új biztonsági mentésre szolgáló eszközök kínálatunkban
2017-04-06
 
A ProStor Systems által kifejlesztett majd később a Tandberg által tovább fejlesztett RDX technológia a szalagos mentés kiváltására szolgál. A rendszer két elemből áll: egy hordozható merevlemezből és egy RDX dokkolóból. A lemezek mindegyike 2,5 colos ütésálló SATA csatlakozós kivitel, melyek akár egy egy méteres esést is kibírnak. A legtöbb meghajtó 30 éves élettartammal (felhasználástól függően) és óránkénti 650GB-os írási sebességgel bír. A merevlemezes meghajtók kapacitása 320GB-tól egészen 4TB-os kapacitásig terjed. A mozgó alkatrész nélküli variánsok (SSD) 64GB-tól 512GB-os kapacitásig kapható.
 

Megérkezett a Cooler Master új házsorozata
2017-04-05
 
Megtalálható kínálatunkban a Cooler Master új házsorozata a Masterbox.

A gyártó új szemlélete szerint készült moduláris házcsalád minden igényt kiszolgál. Legyen szó akár egy csendes egyedi vízhűtéssel ellátott számítógépről vagy maximális tároló kapacitás kiépítéséről. Ezek a házak mindenben a tulajdonos segítségére lesznek.

Keresőszó: Masterbox
 

Bemutatkozik Tenda AC6 router !
2017-03-31
 
Bemutatkozik Tenda AC6 router

Az AC6 egy okos kétsávos WiFi Router erős jellel és stabil teljesítménnyel. Támogatja az 5. generációs 802.11ac WiFi szabványt és az egyidejű kétsávos sebessége lehet akár 1167Mbps. 900 MHz CPU a Broadcom-tól gyors és stabil teljesítményt biztosít. Az AC6 2x erősebb falon áthatolással rendelkezik mint más routerek, így élvezheti a lagmentes játékot és az akadásmentes videó streamelést bármikor. Az AC6 támogatja az okos energia megtakarítás technológiát.

Bemutatkozik a Razer ManOWar
2017-03-31
 
Bemutatkozik a Razer ManO War

A játékos berkekben ismerősen csengő Razer név egyet jelent a prémium minőséggel, a kényelemmel és a jó testre szabhatósággal.

A ManO War fejhallgató is ezt a vonalat követi vezeték nélküli kivitelben. A Razer Surround technológia segítségével virtuális 7.1-es térhangzást hoz létre. A fejhallgató tagja a Razer Chroma névre keresztelt termékcsaládjának így akár 16,8 millió szín közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt.
A fülre illeszkedő rész teljesen zárt kialakítású, így a külső hangok nem zavarják viselőjét zenehallgatás és játék közben. A beépített mikrofon egészen addig rejtve marad a bal oldalon míg szükségünk nem lesz rá.
Beépített akkumulátora 14 órányi használatot tesz lehetővé, de ez a világítás kikapcsolásával akár 20 órára is feltornázható.

Kínálatunkban több szín variációban is elérhető.
Keresőszó: ManOWar

Vertagear újdonságok kínálatunkban
2017-03-30
 
Mottójuk, hogy az első érintéstől a legjobb élményt nyújtják termékeik.
Prémium minőségű anyagokból készült gamer székeik széles választéka található meg kínálatunkban, minden igényt kielégítően.
 
Keresőszó: Vertagear
 

Új Wayteq GPS kínálatunkban
2017-03-30
 
Legújabb Wayteq termékünk a cég x995-ös GPS-e, mely 7 colos kijelzőt kapott egy erős 4 magos processzorral. Ezek mellé társul még 1 Gb RAM és 8 Gb tárhely melyből 2Gb használható fel programok telepítésére, 4Gb pedig egyéb adatok tárolására. További bővítési lehetőség adott egészen 32 Gb-ig microSD kártyával. Android 4.4.2 operációs rendszer speciális kezelőfelülettel.
 
Ezeken felül a készülék képes vezeték nélküli hálózatok kezelésére. Található még benne FM Transmitter, bluetooth, beépített 2mp-es kamera mely menetrögzítőként is funkcionál, 3,5mm jack aljzat. Az operációs rendszerből adódóan számológép, fájlkezelő, hangrögzítő, email, böngésző, ébresztőóra és stopper is található a készüléken.
 
 

Új gyártó a kínálatunkban : Wenger
2017-03-29
 
Új gyártó a kínálatunkban : Wenger
Kifejezetten magas minőségű svájci termékek.
 
Termékeik :
- Notebook táskák
- Hátizsákok
- Bőröndök

Keresőszó : Wenger

 

Folyamatosan bővül elérhető notebookjaink száma
2017-03-28
 
Folyamatosan bővül notebook választékunk. Jelen pillanatban már 500 különböző konfigurációt lehet megtalálni oldalunkon.
 
Kollégáink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb típust, legyen az irodai munka, játék vagy filmnézés. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.
 

Új Razer termékek kínálatunkban
2017-03-28
 
Közel száz új Razer termékkel bővült árlistánk.
 
-Gamer egerek
-Egér padok
-Billentyűzetek
-Fejhallgatók
-Mikrofon
 
Keresőszó: Razer
 

VR ready :)
2016-10-14
 
Kész vagyunk, kezdünk !
 
Most már kipróbálható nálunk ( az István úti üzletünkben ) a  virtuális valóság technológia mindenki számára a HTC VIVE rendszerével.
 
Kezdés : 2016.október 14. péntek ( ezen a héten 10.15-én szombaton is nyitva leszünk teljes nyitvatartással ). A lehetőség díjtalan, arra kérünk Benneteket ha többen jönnétek akkor valamilyen formában jelezzétek. Mindenkinek kb. 10 perc jut. Több program és demo is rendelkezésre áll majd.
 
Szeretnénk tájékoztatni mindenkit hogy technikai okok miatt csak 10 éves kor felett
lehet kipróbálni a terméket. Megértésüket köszönjük !
 
Várunk minden érdeklődőt !
 
A Multimedia ToVR csapata   

Tower to VR :)
2016-10-02
 
Hamarosan kipróbálható nálunk ( az István úti üzletünkben ) a  virtuális valóság technológia mindenki számára a HTC VIVE rendszerével. A Vive megérkezett boltunkba a szerdai nap folyamán és a gép is összeállt péntekre. A hétvége teszteléssel és próbálgatással telt.
Pár napon belül az üzletben is összerakjuk, felkonfiguráljuk és akkor már jöhettek is. A lehetőség díjtalan, arra kérünk Benneteket ha többen jönnétek akkor valamilyen formában jelezzétek. Mindenkinek kb. 10 perc jut. Több program és demo is rendelkezésre áll majd.
 
Várunk hamarosan mindenkit ! 
 
A Multimedia Tower csapata 

Megérkezett a Trust GXT 555 Predator botkormány !
2016-09-08
 
A minőségi és dizájnos termékeiről ismert perifériagyártó egy kitűnő minőségű botkormánnyal örvendezteti meg a játékosokat!
 
Trust GXT 555 Predator joystick
 
A következő jellemzői vannak az eszköznek:
 
- vibrációs visszacsatolás
- különösen precíz, elfordítható irányítókar
- súlyozott talp
- gázkar
- 8 irányú HAT kapcsoló

Új gyártónk : DXracer - gamer székek
2016-09-07
 
Új gyártó a kínálatunkban : DXRacer
 
Maga a DXRacer név a székek gyártásában már legendává nőtte ki magát, ők voltak akik elsőként váltak híressé a professzionális székek gyártásában. Minden felhasználónak ajánljuk bátran, legyen az gamer vagy irodista esetleg csak diák az asztal mögött.
 
Termékeik :
- Drifting sorozat
- Formula sorozat
- Iron sorozat
- King sorozat
- Racing sorozat
 
Keresőszó : DXRacer 

Újdonság : ASUS Intel LGA1151 Z170I Pro Gaming miniITX alaplap
2016-08-26
 
Miniatűr méret, maximális szórakozás

- LGA1151 foglalat a 6. generációs Intel® Core™ i7 / Core i5 / Core i3, Pentium® és Celeron processzorokhoz
- Két DDR4 4000 (OC) támogatása
- SupremeFX: A hang, amely magával ragad
- Sonic Radar ll: Ellenőrzi és észleli a legyőzendő ellenfeleket a játékban
- Intel Gigabit Ethernet, LANGuard és GameFirst technológia: Csúcssebességű, védett hálózatkezelés
 - 5-Way Optimization és Pro Clock technológia: Könnyű és stabil túlhajtás
 - RAMCache: Gyorsítsa fel a játék töltési idejét
 - Gamer’s Guardian: tartós alkatrészek és okos „csináld magad” megoldások
 - 2x2 Wi-Fi MU-MIMO használattal, USB 3.1 Type-A és M.2: Ultramagas sebességű adatátvitel a gyorsabb játékért
 

Új gyártónk : Xilence
2016-08-10
 

Új gyártó a kínálatunkban : Xilence

Termékeik :
- Notebook hűtők
- CPU hűtők
- Tápegységek
- Ventilátorok

Keresőszó : Xilence

 

Bővítjük és frissítjük Wacom kínálatunkat.
2016-08-10
 

Bővítjük és frissítjük Wacom kínálatunkat.

Felkerültek listánkra :

WACOM Intous Art táblák minden méretben
WACOM Intous Draw táblák minden méretben
WACOM Intous Pro táblák minden méretben
WACOM tollak

Keresőszó : WACOM


Zalman újdonságok:
2016-08-04
 
Zalman újdonságok :

Zalman K650WP Waterproof Gamer billentyűzet
- Vezetékes gamer billentyűzet
- Cseppálló
- Angol kiosztás
- Fekete színben

Zalman K900M Gamer billentyűzet
- Vezetékes Gamer billentyűzet
- Angol kiosztás
- LED-es háttérvilágítás
- Fekete szín

Cougar 200K háttérvilágítású gamer billentyűzet
2016-07-25
 
Új Cougar 200K háttérvilágítású gamer billentyűzet a kínálatunkban.

Jellemzők:
Anti-Ghosting 19 billentyűnél
Változtatható 7 színű világítás
Lapos kialakítású gombok
FN multimédia gombok
Átviteli sebesség: 1000 Hz (állítható)
Csatlakozás: USB 2.0
Méretek: 450 x 23 x 165 mm
Súly: 870 g

http://shop.multimediatower.hu/product/64867/Cougar-200K-gamer-billentyuzet-magyar-fekete

Új gyártó kínálatunkban : Noblechairs gamer székek
2016-07-22
 
Új gyártó kínálatunkban : Noblechairs
Megkezdtük a Németországban tervezett high-end Noblechairs gamer székek forgalmazását. A termékeket kiemelkedő minőség és különleges design jellemzi. Csak luxus anyagokat használnak a székek összeállításánál. Nagyon kényelmesek hosszabb használat során is.
 
Többféle kialakításban és szín összeállításban gyártják őket.
 


Elérhető típusok :
- Epic Series
- Epic valódi bőrből

Új gyártó kínálatunkban: Nitro Concepts
2016-07-22
 
Új gyártó kínálatunkban : Nitro Concepts "Versenyszékek a maximumon"
 
Megkezdtük a Németországban tervezett minőségi Nitro Concepts gamer székek forgalmazását. A termékeket magas minőség és különleges design jellemzi, nagyon kényelmesek és jól állíthatóak.
Többféle kialakításban és szín összeállításban gyártják őket.
 

Elérhető típusok :
 
- C80 Comfort
- C80 Pure 

ASUS csúcs router : RT-AC5300
2016-05-11
 
ASUS csúcs router RT-AC5300

Wireless-AC5300 Tri-Band Gigabit Router

Az RT-AC5300 azonnal magasabb színvonalúvá teszi a vezeték nélküli hálózatot. A legfrissebb NitroQAM™ technológia gondoskodik róla, hogy mindenki és minden eszköz gyorsabb Wi-Fi kapcsolatot használhasson az Ön zsúfolt hálózatán. Az eddigi legkiterjedtebb Wi-Fi lefedettség, a háromsávos Smart Connect, a nagyvállalati szintű kapcsolategyesítés és a forradalmi MU-MIMO mellett a tökéletes biztonság az, ami miatt az RT-AC5300 minden ízében a csúcskategóriát képviseli.

- Ultragyors 802.11ac Wi-Fi útválasztó 5334 Mbps kombinált háromsávos adatátviteli sebességgel az alacsony késleltetésű online játékhoz, a sima 4K-s lejátszáshoz és az ultragyors fájlmegosztáshoz.
- A Broadcom® NitroQAMTM technológia a két 5 GHz-es sávon akár 4334 Mbps, a 2,4 GHz-esen akár 1000 Mbps sebességet is el tud érni
- Három sávos, több eszköz csatlakozhat egyszerre.
- A Tri-Band Smart Connect (három sávos intelligens kapcsolódás) funkció automatikusan kiválasztja a három minden eszköz számára - annak sebessége, a jelerősség és a sávok foglaltsága alapján - a leggyorsabb rendelkezésre álló sávot.
- 2x4 antennás kialakítás univerzális AiRadar hullámformálással a felülmúlhatatlan vezeték nélküli lefedettséghez
- A kapcsolategyesítés (Link Aggregation) támogatja a közel 2 Gbps sebességű vezetékes átvitelt azért, hogy több eszközzel élvezhesse a gyorsabb adatelérést.
- Többszörös kapacitású Wi-Fi forradalmi MU-MIMO technológiával.
- AiProtection Trend MicroTM technológiákkal a tripla erősségű, teljes körű hálózati biztonság érdekében, robusztus szülői felügyeleti funkciókkal és a személyes adatok védelmével. 

Gyönyörű billentyűzet és egér a Microsoft-tól
2016-05-11
 
Gyönyörű rádiós billentyűzet és egér a Microsoft-tól

Microsoft Sculpt Comfort Ergonomic Desktop

- Különleges ergonomikus forma
- Íves és döntött osztott billentyűzet
- Nagy integrált csuklótámasz
- Kábel nélküli, rádiós csatlakozás
- Titkosított kommunikáció a vevővel
- Angol kiosztás
- Különálló numerikus pad
- Különleges egér forma a kényelmes használatért
- 3 gomb + 4 irányú scroll

ASUSTOR NAS-ok kínálatunkban
2016-05-10
 
Újdonság kínálatunkban : ASUSTOR NAS-ok

Megjelent kínálatunkban az ASUS (ASUSTOR) teljes NAS kínálata. Elérhető 2 HDD helyestől akár 8 winchesteresig.
A feldolgozó processzor minimum 2 magos de akár i3 3.5GHz-es is lehet benne. A memória 512MB-tól 4 GB-ig terjedhet és még ez is bővíthető.
A legnagyobb készüléken 4 db RJ45 Gigabit port, 3 db USB3.0 és 2 db USB2.0 valamint 2 db eSATA port is található.
Elegáns kivitelű és szerszám nélkül szerelhető készülékház.
3 év garancia.

Steelseries újdonság: APEX 300 gamer billentyűzet
2016-05-09
 
Steelseries újdonság : APEX 300 gamer billentyűzet

- alacsony profilú kialakítás
- fehér háttérvilágítás
- integrált csuklótámasz
- nagyméretű SPACE gomb
- antighosting
- programozható, makrózható gombok
- fekete szín
- USB csatlakozás

Asus újdonság: ASUS RT-AC88U 3100Mbps wireless router
2016-05-04
 
Asus újdonság : ASUS RT-AC88U 3100Mbps wireless router

Az RT-AC88U azonnal továbbfejleszti a vezeték nélküli hálózatot. A legfrissebb NitroQAM™ technológia gondoskodik róla, hogy minden és mindenki gyorsabb Wi-Fi kapcsolatot használhasson az Ön zsúfolt hálózatán. Az eddigi legszélesebb Wi-Fi lefedettséggel, a villámgyors USB és WAN/LAN sebességgel, a teljes biztonsággal és a nyolc Gigabites LAN csatlakozóval az RT-AC88U legalább annyira széles funkcionalitású, mint amennyire csúcskategóriás.

Kétsávos vezeték nélküli AC3100 gigabites útválasztó

- Ultragyors 802.11ac Wi-Fi útválasztó 3167 Mbps kombinált kétsávos adatátviteli sebességgel az alacsony késleltetésű online játékhoz, a sima 4K-s lejátszáshoz és az ultragyors fájlmegosztáshoz.
- A Broadcom® NitroQAM™ technológia az 5 GHz-es sávon akár 2167 Mbps, a 2,4 GHz-esen akár 1000 Mbps sebességet is el tud érni
- 4x4 antennás kialakítás univerzális AiRadar hullámformálással a felülmúlhatatlan vezeték nélküli lefedettséghez
- Az 1,4 GHz-es kétmagos processzor javítha az USB és a WAN/LAN sebességet
- A kapcsolategyesítés (Link Aggregation) támogatja a közel 2 Gbps sebességű vezetékes átvitelt azért, hogy több eszközzel élvezhesse a gyorsabb adatelérést
- Maximum négyszeres kapacitású Wi-Fi forradalmi MU-MIMO technológiával
- AiProtection a teljes biztonság és az adatvédelem biztosításához
- Nyolc Gigabit LAN csatlakozó, ami a szokásos vezetékes kimenetek duplája
- A szülői felügyeleti (Parental Controls) szolgáltatással kézben tarthatja a család webes tevékenységeit és biztonságos környezetet teremthet a fiatalabb felhasználóknak

http://shop.multimediatower.hu/product/64218/ASUS-router-RT-AC88U-3100Mbps

Asus újdonság : ASUS MAXIMUS VIII FORMULA
2016-05-02
 
Asus Maximus újdonság : ASUS MAXIMUS VIII FORMULA

Tökéletes GAMER PC alaplap

- LGA1151 foglalat a 6. generációs Intel processzorokhoz
- DDR4 3733 MHz memória támogatás
- Különleges hűtési megoldások
- Különleges fényhatások
- Gamer hangkártya integrálva
- Automata tuning megoldások
- Intel Gigabites hálózatikártya
- AC szabványú Wi-Fi
- USB3.1 A+C támogatás

Új gyártónk: AIO
2016-04-28
 
Új gyártónk : AIO

A Tajvani cég 1999 óta gyárt jó minőségű, de mégis elérhető áru PC házakat. A tervezés Hollandiában történik, ahol fiatalos külsőket rajzolnak a
mai igényeket teljesen kielégítő számítógép dobozoknak. Főleg MicroATX formátumú házak kerülnek ki a gyárból.


A következő termékek érhetőek el kínálatunkban :

AIO Bohemian High Gloss Black
AIO Bohemian II High Gloss Black
AIO Bohemian II Silicon
AIO Frontier Matt & High Gloss Black
AIO Orbic High Gloss Black
AIO Orbic Titanium
AIO Virtuo High Gloss Black

Újdonság: ASUS B150-Plus középkategóriás alaplap
2016-04-28
 
Kiváló ATX B150 alaplap 5X Protection II technológiával a megbízható stabilitás érdekében, DDR4 támogatással és a szimmetrikus csatlakozójú USB Type-C támogatásával.

- 5X Protection II – Továbbfejlesztett hardvervédelem a teljes körű biztonsághoz
- DDR4 memóriakompatibilitás
- Villámgyors M.2 támogatás
- Kényelmes csatlakoztathatóság C-típusú USB-vel
- Isteni játékhangok LED világítású borítással
- Világhírű UEFI BIOS EZ Flash 3-mal

http://shop.multimediatower.hu/product/63974/ASUS-Intel-LGA1151-B150-PLUS

E-könyv olvasót keresel?
2016-04-25
 
E-könyv olvasót keresel ?

Kínálatunk a Pocketbook márkájú e-könyvolvasókkal és kiegészítőivel bővült.

Elérhető 6"-os és 8"-os méretben, fehér színben és feketében is.

Sennheiser VMX 200 II high-end bluetooth headset
2016-04-22
 
Sennheiser VMX 200-II high-end bluetooth headset

Diszkrét méretű Bluetooth-os, robosztus burkolatú headset. A fejlett technológiának köszönhetően alkalmas telefonhívások bonyolítására valamint zene, hangoskönyvek és podcastok hallgatására.
A VMX 200-II két mikrofont használ: az egyik kiemeli a felhasználó hangját a másik pedig ezzel szinkronban eltávolítja a nem kívánt zajt, így biztosítva a kristálytiszta hangot. Ezzel a funkcióval méginkább eltűnik a háttér és a szélzaj.
Ez elegáns kivitelű, könnyű (súlya mindössze 10g) headset tíz óra beszélgetési időt vagy 12 nap készenléti időt nyújt teljesen feltöltött akkumulátorral.

Frekvencia átvitel (mikrofon) : 150 – 6800 Hz (Wideband) */ 300 – 3400 Hz (Narrow band)
Frekvencia átvitel (fülhallgató : 150 – 7400 Hz (Wideband) */ 150 – 13000 Hz in A2DP
Mikrofon : Dual omni-directional electret microphone
Fülhallgató : fülbe helyezhető vagy opcionális fülkampóval a fülre akasztható
Súly :  ~ 10 g
Töltési idő :
gyors töltés : 5h beszélgetési idő 35 perc töltés után
teljes töltés : 1 óra 20 perc alatt

3Doodler 3D toll a kínálatunkban
2016-04-15
 
3Doodler 3D toll v2.0 a kínálatunkban
 
3D toll a szabadkézi 3D rajzoláshoz. 3D tárgyakat rajzolhatsz vele szabad kézzel a  levegőbe vagy akár papírra is. Sokféle színű műanyag töltőanyag kapható hozzá. Az
opcionális akkumulátor csomaggal 230V-os csatlakozás nélkül is használható.
 
weboldal : http://the3doodler.com/ 

Teljes a Sennheiser fejhallgató és fülhallgató kínálatunk !
2016-04-08
 
Végre kész !

Teljes a Sennheiser fejhallgató és fülhallgató kínálatunk.

Újdonságok :

Sennheiser bluethooth-os headsetek
Sennheiser High-end fülhallgató erősítők
Sennheiser Momentum sorozat
Sennheiser új vezeték nélküli fejhallgatók
Sennheiser M2 sorozat
Sennheiser Urbanite sorozat

keresőszó : Sennheiser

Új gyártónk : Netis
2016-03-01
 
Új gyártónk: Netis

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy újabb gyártóval bővült kínálatunk. A Netis gyár a kedvező áru hálózati termékeivel vált ismertté.
Kínálatukban megtalálhatóak :

- wireless routerek
- wireless extenderek
- USB vevő egységek

Keresőszó : NETIS

Sennheiser CX3.00 fülhallgató
2016-03-01
 
Sennheiser újdonságok : Sennheiser CX3.00 fülhallgató

Tulajdonságok  :

- Fülbe helyezhető fülhallgató
- 3.5mm JACK csatlakozás
- Frekvencia átvitel : 17-21000 Hz
- Névleges ellenállás: 18 Ohm
- Hangnyomás: 118 dB
- Torzítás: 0,5%
- Tárolódoboz és fülgumi szett a tartozékok között
 
http://shop.multimediatower.hu/product/62805/Sennheiser-CX3.00-fekete-fulhallgato

Sandisk újdonság: Ultra Flair USB3.0 pendrive
2016-02-29
 
Stílusos USB 3.0 pendrive.
Ultra gyors adatátvitel max. 150 MB/sec.-ig.
Kapacitás: 16,32,64,128 GB.
USB 2.0 kompatibilis
Kiváló minőségű, alumínium tokozat
SanDisk Secure Access szoftver segítségével jelszavas adatvédelem (128 bit AES titkosítás)

3Dconnexion Space Mouse PRO Wireless
2016-02-19
 
Itt a 3Dconnexion Space Mouse PRO kábel nélküli verziója.

3Dconnexion Space Mouse PRO Wireless

Vezeték nélküli 3D-s navigációs eszköz az egér kiegészítésére. 6 szabadságfokú érzékelés. Kis méretű USB vevő. Ergonomikus kialakítás, 15 programozható gomb és automata szoftveres környezet felismerés jellemzi.

http://shop.multimediatower.hu/product/62386/3Dconnexion-Space-Mouse-PRO-Wireless

Folyamatosan jönnek az új notebook-ok és ultrabook-ok
2016-02-19
 
Folyamatosan jönnek az új notebook-ok és ultrabook-ok. Kínálatunk most 721 darabos .

Minden márkából, méretből, színből és teljesítményűből találtok új gépeket.

És még nincs vége ....

Tovább bővítjük kínálatunkat : Akció kamerák !
2016-02-18
 
Tovább bővítjük kínálatunkat. Frissítés alatt az autós és sport (akció) kamerák.

Új gyártók:
- ACME
- Gembird
- Natec
- Tracer
- Transcend

Hamarosan jönnek a márkásabb és komolyabb gyártók is :

- Gopro
- Garmin
- Hewlett Packard

http://shop.multimediatower.hu/productGroup/232/1

Újra kapható a vízálló, flexibilis billentyűzet
2016-02-14
 
Újra kapható a vízálló, feltekerhető flexibilis billentyűzet. Strapabíró kivitel.
 
- Magyar kiosztás
- USB és PS/2 csatlakozás
- Vízálló

Raidsonic SSD keret MAC notebookokhoz
2016-02-12
 
Raidsonic SSD keret MAC gépekhez

Végre érkezett raktárra Apple Mac notebookokhoz használható SSD keret, melyet
az optikai meghajtó helyére lehet szerelni.

A következő notebookokhoz jó :

Apple MacBook Pro 13" / 15" / 17"
Apple MacBook 13" (MC516J/A, MC207J/A),(MB467J/A, MB466J/A)
és a későbbiek

Nem támogatott:

Apple MacBook Pro Retina

Asus Gamer újdonságok: ASUS Cerberus egér
2016-02-04
 
Asus Gamer újdonságok : ASUS Cerberus egér

Kedvező áru gamer egér 2500 DPI felbontással és szimmetrikus kialakítással.

Tulajdonságok :

- 2500 DPI ( 4 fokozatban állítható )
- szimmetrikus forma
- 6 gomb
- gumírozott oldal
- USB csatlakozás
- fekete-vörös szín

Új gyártónk: ID-Cooling
2016-02-04
 
Új gyártók: ID-Cooling

Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy újabb gyártóval bővült kínálatunk.
ID-Cooling 2013-ban lépett ki a piacra saját név alatt, de több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, hiszen az ID-Cooling anyavállalata számos hűtési megoldást szállított neves alaplap- és videókártya márkának. Az alábbi termékekre specializálódott: processzor hűtés, videókártya hűtés, számítógépház hűtés, szerver hűtési megoldások.
Minősített szállítója számos nagynevű márkának, mint például Cisco, Alcatel-Lucent, Huawei, Lenovo, stb. ID-Cooling szigorú minőség ellenőrzés mellett, gyors szerviz és innovatív megoldásai révén jó hírnevet szerzett.
A hűtési megoldások területén az ID-Cooling tartja a lépés a legújabb technológiával, így naprakész termékekkel jelennek meg a piacon. Az eltökéltségük miatt az elmúlt években számos új ötletet fejlesztettek ki, köztük a hőcsőves, párakamrás valamint a hideglemezes technológia területén.
Kínálatunkban megtalálhatóak a processzor-, videókártya- és rendszerhűtők, hővezető paszták.

Tovább bővült hordozható akkumulátor kínálatunk !
2016-02-03
 
Tovább bővült hordozható akkumulátor kínálatunk ! Most olcsóbb Approx és Canyon termékek kerültek fel listánkra akár többféle színben is. Kapacitásuk 2600mAh-tól 10000 mAh-ig terjed.

Típusok :
APPROX APPPB26EVP
APPROX APPPB78EVBK
Canyon CNE-CPB100DG
 

Cougar újdonságok: Cougar 450M gamer egér
2016-01-25
 

A Cougar legújabb gamer egerei remek kinézettel és Cougar UIX kezelőprogrammal az egyik legjobbak a kategóriájukban!

- kétkezes szimmetrikus kialakítás
- kecses, szép forma
- 5000 DPI optikai felbontás
- 512 KB belső memória
- 6 gomb
- aranyozott USB csatlakozó

 http://shop.multimediatower.hu/product/61698/Cougar-450M-optikai-Gaming-eger-fekete

BitFenix NOVA
2016-01-25
 

BitFenix NOVA – A költséghatékony megoldás

Stílusos, csendes és teljesítményorientált hihetetlenül versenyképes áron – ezekkel a szavakkal jellemezhető a BitFenix új szériája. Legyen a cél szimpla irodai, otthoni vagy akár gamer pc, a Nova szimpla formatervezése és remek belső kialakítása ideális megoldást kínál minden téren.

- Zajszűrés
Zárt front panel kialakítás a ventilátorok okozta zajok csökkentésére, oldalsó légrések a megfelelő légáram biztosítására.

- Front Panel kialakítás
45°-os front panel kialakítás. A használatot USB 3.0 és dual HD Audió kivezetések teszik kényelmesebbé.

- Belső tér
A 7 bővítőhellyel ellátott ház, 140mm magas és 320 mm hosszú grafikus kártyát is képes befogadni, valamint elegendő térrel rendelkezik a megszokott 110mm-nél nagyobb (max. 160mm) hűtőbordák beszereléséhez is.

- Választék
A NOVA ház fekete és fehér színben, valamint tele és plexi oldallappal is rendelhető.

Keresőszó : NOVA


Genius újdonságok: Genius Scorpion K215 billentyűzet
2016-01-22
 

Genius újdonságok :

Genius Scorpion K215 Gaming világítós billentyűzet

Tulajdonságok :
Igazi gamer billentyűzet, ötletes, szivárvány színű háttér megvilágítással. Minőségi legalább 2 millió billentyűkattintást garantáló belső felépítés. 10 multimédiás, gyors vezérlő gomb és 12 funkció gomb. USB csatlakozás és természetesen magyar billentyűkiosztás.