HOME  OLDALTÉRKÉP  KAPCSOLAT  
         
Általános keresés
 
 csak a termékek nevében
 a termékek leírásában is

  Hírek, újdonságok Új termékek Akciók Áraink
CÉGÜNKRŐL


Multimedia Tower Kft.

Központ : 4031 Debrecen István út 32.

Bankszámlaszám : Raiffeisen BANK Zrt.: 12052712-01657278-00100001
Adószám: 11157852-2-09
Alapítás éve: 1995
Cégjegyzék szám: 09-09-003333
Hajdú-Bihar Megyei Cégbíróság

Csomagküldő kereskedői engedély és nyilvántartási szám: C/003 886

Telefon: 52/501-682 és 52/501-683
e-mail: info@multimediatower.hu
ugyfelszolgalat@multimediatower.hu

Chat címünk a Messenger programban : chat@multimediatower.hu

Skype nevünk: multimedia.tower

Nyitvatartásunk:

Központ: 4031 Debrecen István út 32.

Hétköznap: 9 órától 18 óráig
Szombaton: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Cégünk bemutatása

Üdvözöljük a Multimedia Tower Kft-nél, ahol a számítástechnikai megoldások világa találkozik a kiemelkedő ügyfélszolgálattal! Cégünk 1996 óta elkötelezett amellett, hogy a legújabb technológiai fejlesztéseket és megbízható termékeket kínálja ügyfeleinek, legyen szó magánszemélyekről, kisvállalkozásokról vagy nagyvállalatokról.

Termékpalettánk

Kínálatunkban megtalálhatóak a legújabb számítógépek, laptopok, perifériák és egyéb kiegészítők, amelyek mind a hétköznapi felhasználók, mind a profi szakemberek igényeit kielégítik. Az általunk forgalmazott márkák között szerepelnek a piacvezetők, mint például az Asus, Gigabyte, Apple, Dell, HP, Lenovo és még sok más.

Forgalmazott termékeink :

- Számítógépek és laptopok: A legújabb asztali számítógépek és laptopok, különböző márkák széles választékában, beleértve az Apple, Dell, HP, Lenovo, Asus és Acer termékeit.

- Számítógép alkatrészek: Processzorok, alaplapok, memóriák, merevlemezek, SSD-k, grafikus kártyák, tápegységek és egyéb komponensek, amelyek segítségével saját számítógépét építheti vagy bővítheti. ( Gigabyte, ASUS, MSI, Samsung, LG, Kingston, stb..)

- Perifériák és kiegészítők: Monitorok, billentyűzetek, egerek, nyomtatók, szkennerek, és egyéb perifériák, amelyek növelik a munkavégzés hatékonyságát és kényelmét.

- Komplett gépek: Előre összeállított asztali számítógépek és munkaállomások, amelyek készen állnak a használatra, különböző teljesítmény és árkategóriákban.

- Egyedileg tervezett és épített számítógépek: Egyedi igények alapján tervezett és épített számítógépek, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön speciális szükségleteinek, legyen szó játékról, grafikai munkáról vagy adatfeldolgozásról.

- Hálózati eszközök: Routerek, switch-ek, hálózati kártyák, Wi-Fi vevők és erősítők, és egyéb eszközök, amelyek segítenek egy stabil és gyors hálózat kiépítésében.

- Projektorok és kivetítők: Kiváló minőségű projektorok prezentációkhoz, házimozi rendszerekhez és egyéb felhasználási területekre.

- Szoftverek: Operációs rendszerek, irodai szoftverek, vírusirtók és egyéb alkalmazások, amelyekkel növelheti produktivitását és biztonságát.

Szolgáltatásaink

A kiváló termékek mellett átfogó szolgáltatásokat is nyújtunk:

- Szakértői tanácsadás: Szakértő csapatunk mindig készen áll, hogy segítsen a megfelelő termék kiválasztásában, és válaszoljon minden technikai kérdésére.

- Hálózatépítés és tervezés: Cégünk szakértői csapata teljes körű hálózatépítési és tervezési szolgáltatásokat nyújt, beleértve:

Hálózati infrastruktúra tervezés: Optimális hálózati struktúrák tervezése kis- és nagyvállalkozások számára, figyelembe véve az adott környezet speciális igényeit.

Hálózat kiépítése és konfigurálása: Kiváló minőségű eszközök és technológiák alkalmazásával professzionálisan kiépítjük és konfiguráljuk a hálózatot, biztosítva annak megbízhatóságát és hatékonyságát.

Karbantartás és támogatás: Rendszeres karbantartási és támogatási szolgáltatásokat nyújtunk, hogy hálózata mindig optimálisan működjön és megfeleljen a növekvő igényeknek.   

- Garanciális és azon túli szerviz: Gyors és megbízható szervizszolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy eszközei mindig a legjobb állapotban legyenek.

- Testreszabott megoldások: Egyedi igényekhez igazodó számítástechnikai megoldásokat kínálunk vállalkozások számára, beleértve a hálózati beállításokat, adatbiztonságot és szoftveres támogatást.

Miért válasszon minket?

- Megbízhatóság és minőség: Csak a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínáljuk, amelyekre hosszú távon is számíthat.

- Versenyképes árak: Piacképes árainkkal és rendszeres akcióinkkal garantáljuk, hogy mindig a legjobb ajánlatokat kapja.

- Kiemelkedő ügyfélszolgálat: Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért minden vásárlót személyre szabott figyelemmel és támogatással kezelünk.

Online és offline bolt

Látogasson el hozzánk személyesen az üzletünkbe, ahol barátságos és hozzáértő csapatunk segít megtalálni a megfelelő terméket. Offline boltunkban élőben megtekintheti és kipróbálhatja a legújabb eszközöket, valamint részt vehet szakértői tanácsadáson.

Ha inkább online vásárolna, böngésszen kényelmesen otthonából a shop.multimediatower.hu címen, ahol teljes termékkínálatunk elérhető. Weboldalunkon részletes leírásokat és értékeléseket talál a termékekről, egyszerű és biztonságos vásárlási folyamat mellett.

Célkitűzéseink :

- Emberközpontú kiszolgálás: Az ügyfelek elégedettsége és kényelme a legfontosabb számunkra, ezért minden vásárlót személyre szabott figyelemmel és támogatással kezelünk. Hiszünk abban, hogy a jó ügyfélszolgálat az alapja a hosszú távú üzleti kapcsolatoknak.   

- Korszerű, modern termékek: Kínálatunkban mindig megtalálhatóak a legújabb technológiai fejlesztések, így biztos lehet benne, hogy a legfrissebb innovációkat vásárolhatja meg nálunk. Folyamatosan követjük a piac változásait és újításait, hogy ügyfeleink mindig naprakész termékeket és megoldásokat kapjanak.

- Nagy választék: Széles termékpalettánkkal igyekszünk minden felhasználói igényt kielégíteni, legyen szó otthoni felhasználásról, irodai munkáról vagy professzionális alkalmazásokról. Kínálatunkban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb eszközöket és kiegészítőket.   

- Kedvező árak: Versenyképes árainkkal és rendszeres akcióinkkal garantáljuk, hogy mindig a legjobb ajánlatokat kapja. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink a lehető legjobb ár-érték arányban vásárolhassanak, ezért folyamatosan dolgozunk azon, hogy a legjobb árakat kínáljuk.

Referenciáink :

DMJV Városi szociális Szolgálat
HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.
HAJDU Autotechnika Zrt.
Debreceni Egyetem
Bmw Manufacturing Hungary Kft
Synergy Construction Hungary Kft.
Emerson NI Hungary Kft.
Metri Automotive Kft.
TEDEJ Zrt Csoport
Nyíracsádi Önkormányzat
MTA Atommagkutató Intézet
MTA Támogatott Kutatócsoportok Irodája
Hajdúszoboszlói Nonprofit Zrt.
Méliusz Juhász Péter Könyvtár
Farmgép Kft.
Baromfiudvar 2002 Kft.
Országos Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft.
Bihari Vállalkozás Kft