HOME  OLDALTÉRKÉP  KAPCSOLAT  
         
Általános keresés
 
 csak a termékek nevében
 a termékek leírásában is

  Hírek, újdonságok Új termékek Akciók Áraink

Hírek


Raijintek újdonságok : SILENOS MS és MS PRO házak
2022-03-07
 
A SILENOS MS midi tornyok nagy légáramlású 20 cm-es ventilátorokkal és látványos hatszögletű elülső háló kialakítással érkeznek.
Alaplap támogatás: ATX/M-ATX/Mini-ITX alaplapok, miközben természetesen bővíthetőséget biztosít a legújabb PC-hardverekhez és folyadékhűtési megoldásokhoz.
 
Két 20 cm-es ventilátor elöl a nagy légáramlás érdekében
ATX/M-ATX/Mini-ITX támogatás
Kompatibilis az ATX Tápegységgel
Akár 320 mm hosszú VGA kártya támogatása
Max. 166 mm magas CPU hűtő
4 mm-es edzett üveg
USB3.0×2 + TYPE-C×1 + HD AUDIO
Felső és alsó mágneses porszűrők
Támogatja a 3 × 2,5" HDD + 2 × 3,5" HDD-t
Lehetőség 2×12025 vagy 2×14025 ventilátor felszerelésére felülre 2×20025/2×14025/3×12025mm elöl
Akár 120/240/280/360 mm-es radiátor támogatása elöl; 120/240/280 mm-es radiátor felül 





noblechairs White Edition: Vibráló fehérség
2022-03-07
 
A noblechairs White Edition modelljeivel végre biztos lehetsz benne, hogy fehér gamer széked évekig megőrzi egyedi fényét. A White Edition – ahogy azt a noblechairs többi kiadásánál már megszoktuk - hihetetlen kényelmet kínál. A széleskörű beállítási lehetőségeknek köszönhetően tökéletesen beállíthatod gamer székedet az ideális testtartáshoz és ülési pozícióhoz. A noblechairs első osztályú minőségéről híres, mely a White Edition modellekkel még egy lépéssel tovább megy, és egy teljesen új, Németországban gyártott high-tech anyagot kínál.





NOBLECHAIR HERO REAL MADRID
2022-02-24
 
Megérkezett : noblechairs HERO Real Madrid limitált kiadás

A noblechairs HERO Real Madrid limitált kiadású gamer széke, a tradicionális real Madrid logóval, az otthonodba varázsolja a hatalmas stadion, a győztes csapatnak kijáró diadalok hangulatát.
Az 50-es 60-as évek „White ballet” elnevezésű siker csapatának emlékére és tiszteletére, a szék a klasszikus fehér színben, arany hímzésű emblémával érkezik.
Sugárzó fehér anyag, high-tec technológia
A szék borítása egy innovatív, Németországban kifejlesztett és gyártott anyag, mely egy védőréteggel van bevonva, így biztosítva, hogy a felület szennyeződéstaszító és rendkívül strapabíró legyen. A legmakacsabb foltok – köztük a farmer okozta elszíneződés - is eltávolítható anélkül, hogy nyomot hagynának.
- Klubcímer elöl és hátul, valamint az ülés felületén látványos Real Madrid felirat
- Új, high-tech anyagból, sugárzó fehér színben, arany díszvarrással
- Speciális szennyeződéstaszító és kopásálló védőréteg
- Állítható deréktámasz
- Nagyobb ülés- és háttámla, a hosszú játékidőre optimalizálva
- Párnázott és megnagyobbított 4D kartámasz
- Memóriahab a fejtámlában a maximális kényelem érdekében
- Kényelmes és légáteresztő hideghab belső
- Maximális terhelés 150 kg-ig
- Könnyű, de robusztus alumínium alap ezüstös kivitelben
- 60 milliméteres görgők a puha és kemény padlókhoz





Maono streaming termékek
2022-02-24
 
Maono streaming termékek

Professzionális Audio Innováció

Hatalmas tapasztalattal és kiváló elektrotechnikai, ipari tervezési és szoftvermérnöki képességekkel a legjobb minőségű hangtermékeket házon belül tervezzük és gyártjuk,
és közvetlenül a végfelhasználóknak értékesítjük és a legjobb ügyfélszolgálatot kínáljuk Önnek.

Termékeink :

Fejhallgatók
Mikrofonok
Keverő pultok
Állványok

Keresőszó : Maono





Asus Lyra Voice All-in-One Smart Voice Router
2022-02-23
 
Asus Lyra Voice All-in-One Smart Voice Router

– AC2200 háromsávos mesh WiFi router és Bluetooth hangszóró
- AiMesh támogatással
- Amazon Alexa funkció
- AiProtection Pro hálózati biztonsággal
- Két 8 W-os sztereó hangszóró

Teljes otthoni WiFi lefedettség

Az ASUS AiMesh sorozattal kompatibilis háromsávos mesh hálózat erős kapcsolatot biztosít otthona minden sarkában ( több eszközzel együttműködve)

Beépített Amazon Alexa

Az Alexa hangvezérlése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy híreket és zenét hallgathassanak, vezéreljék az intelligens otthoni eszközöket, és hozzáférjenek több ezer funkcióhoz.

Gazdag és erőteljes hangzás

Az exkluzív audiotechnológia lehetővé teszi, hogy sztereó hangzásban, mélyebb basszussal és szélesebb frekvenciatartományban élvezze a zenét.

Teljes hálózati biztonság családja számára

A Trend Micro által működtetett, élethosszig tartó ingyenes AiProtection Pro megvéd minden csatlakoztatott eszközt, beleértve az IoT-készülékeket is.

Te irányítod

Az ASUS Lyra alkalmazás lehetővé teszi a számítógép nélküli beállítást, a hálózatkezelést és a diagnosztikát, és értesít minden problémáról.


Keresőszó : LYRA





Xtrfy termékek a kínálatunkban
2022-02-17
 
Xtrfy termékek a kínálatunkban
 
TAPASZTALATRA ÉPÍTETT E-SPORT FELSZERELÉSEK
 
Az Xtrfynél profi szintű játékfelszereléseket készítünk a világ legérdemesebb játékosaival együttműködve. Termékeink jól bevált technológián alapulnak, és a legfontosabb összetevőn: a tapasztalaton. A svédországi Skåne-i irodáinkban az alapoktól kezdve tervezzük meg őket, és 2013-as kezdete óta csináljuk.
 
A profi játékosok segítségével tervezett termékeink az esport legmagasabb szintjén való teljesítményre készültek. A felszerelések következő generációjának létrehozásával ugyanazt a teljesítményt szeretnénk több játékos számára elérhetővé tenni. Hogyan? Könnyebben használható és megfizethető termékek készítésével.
 
Keresd termékeinket a shop.multimediatower.hu oldalon





Új e-book olvasó gyártó a kínálatunkban : Bookeen
2022-02-16
 
Mostantól isteni jót fogsz olvasni.
A Bookeen az olvasók új generációját hozta létre. Az erőteljes és könnyen kezelhető DIVA és a DIVA HD elkíséri Önt a legjobb olvasmányokhoz.
 
Könyvtár a zsebedben
Repülővel vagy biciklivel mész, a zsebedbe lehet! Ha pedig arról álmodozol hogy leláncol az olvasás, akkor a DIVA több hét üzemidőt garantál ehhez. Akár 15 000 digitális könyv tárolására is alkalmas, beépített könyvtárával soha nem fogy ki a könyvekből!
 
Könnyű, mint egy játék
A DIVA-t puha szilikon héj díszíti, amely kellemes tapintású és ütésálló. Az érzékeny érintőképernyőn kívül az eReader dedikált gombokkal is rendelkezik, amelyek segítségével kiválaszthatja az olvasási élményt.
 
keresőszó : bookeen





Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari Edition Headset
2022-02-12
 
Bővűlt Thrustmaster kínálatunk

Ebből egy igen szép darab :

Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari Edition Headset
A többplatformos headset a Ferrari hivatalos licence alapján készült, és a Ferrari híres „Rosso Corsa” színét viseli. A Scuderia Ferrari istállója által ihletett T.Racing Scuderia Ferrari Edition a Thrustmaster első Ferrari gaming headsetje.
Ultrarealisztikus audio élmény, összhangban a fejlesztők követelményeivel, a hangegyensúlyt és a pontos hangvisszaadást biztosító stabil frekvenciaválasz görbének köszönhetően.
A T.Racing Scuderia Ferrari Edition-DTS egyirányú mikrofonja csak az Ön hangját célozza meg a csapattársaival való hatékony kommunikáció érdekében. A mikrofon levehető és állítható, és könnyen alkalmazkodik minden fejmérethez és -formához.
A fülpárnák memóriahabból készültek, hogy bármilyen fülformához illeszkedjenek, és páratlan kényelmet biztosítsanak még az extra hosszú versenyzések során is.
 
http://shop.multimediatower.hu/.../Thrustmaster-T.Racing...





Viewsonic LS700-4K
2022-02-11
 
Viewsonic LS700-4K

4K UHD lézeres otthoni projektor
3300 ANSI Lumen
4K UHD HDR támogatással
2. generációs lézerfoszfor technológia
Film mód Notch Filter technológiával
Cinema SuperColor technológia

A lézertechnológiát a 4K Ultra HD felbontással és a 3300 lumen nagy fényerővel kombinálva az LS700-4K projektor prémium házimozi-élményt biztosít bármely helyiségben, nappal vagy éjszaka. A legújabb lézerfény-technológiát alkalmazva, amely akár 20 000 órát is kitart, az LS700-4K hosszú távú élvezetet biztosít filmek, játékok és egyéb multimédiás szórakoztatás során. A HDR-kompatibilitást, az exkluzív Cinema SuperColor technológiát és a valódi Ultra HD 3840 x 2160 felbontást kínáló LS700-4K olyan lélegzetelállító házimozi élményt nyújt, amelyre csak a moziban számíthat. Nagy fényerejével és optimalizált hangzásával ez a kivetítő fényes látványt és magával ragadó hangot biztosít szinte bármilyen helyiségben vagy környezetben, míg az ultra-alacsony bemeneti késleltetés gyorsabb kockánkénti akciót és zökkenőmentes játékmenetet biztosít. A beállítás is gyerekjáték: 1. A 3x optikai zoom és a sokoldalú csatlakozási lehetőségek rugalmasabb rögzítést és egyszerű telepítést tesznek lehetővé. Az LS700-4K elképesztő házimozi-nézési élményt nyújt élethű színekkel és borotvaéles részletekkel.
http://shop.multimediatower.hu/.../ViewSonic-Projektor-4K...





Simplify. Amplify. Streamplify.
2022-02-08
 
Miután mára az internet lett a szórakozás, a játék és a pihenés elsődleges helyszíne, a Streamplify küldetésének választotta, hogy a közvetítés örömét a lehető legkönnyebben ám magas minőségben biztosítsa bárkinek szerte a világban.  Egyszerűen nagyszerű.
 
Egy élő közvetítés, első nekifutásra, ijesztő és gyakran bonyolult folyamat lehet. A Streamplify megszületésének fő célja, hogy lehetővé tegye a videós tartalmak egyszerű és könnyű megosztását. Minőségi, mégis megfizethető webkamerákkal, mikrofonokkal, körlámpákkal, zöld háttérrel és egyéb eszközzel a Streamplify lehetőséget ad a kezdő és feltörekvő streamelőknek és tartalomkészítőknek, hogy elinduljanak a választott úton anélkül, hogy bankot robbantanának.
 
Milyen streaming terméket kínál a Streamplify?
 
Streamplify CAM

Egy egyszerű, ám elegáns megoldás bárki számára, aki streamelésbe vagy videók készítésébe szeretne fogni, legyen a cél a Twitch, a YouTube vagy a Facebook. A Streamplify CAM mindent biztosít, amire csak szüksége van, és még sok mást is: full HD videofelbontás, autofókusz és plusz tartozék egy összehajtható tripod állvány.
 
Streamplify MIC Tripod and MIC Arm

Kitűnő hangminőségre készítve, a MIC profi tervezéssel és prémium alapanyagokból készül, ami vetekszik a stúdiómikrofonokkal. Nem csak kristálytiszta hangminőséget nyújt, de gazdagabb és teltebb hangszínt is garantál. A Streamplify mikrofonok tripod vagy karos állvánnyal is elérhetőek.
 
Streamplify Ring Light 10 és Ring Light 14

Egy erős megvilágítás kiemelheti de éppenséggel el is ronthatja a videós tartalmakat. Ezért fontos a megfelelő fény alkalmazása. A LIGHT 10 asztali vagy a LIGHT 14 nagyobb méretű, állványos körlámpák egy újabb szintre emelik a produkciók színvonalát, miközben megadják a tartalmak megérdemelt csillogását és fényét.
 
SCREEN LIFT- Zöld háttér

Legyen a tartalmad a lehető leghatásosabb. Az egyszerű és gondtalan színkezelésre tervezett SCREEN LIFT lehetővé teszi az effektusok hozzáadását, hátterek megváltoztatását és a videók szerkesztését.


«  2  »