HOME  OLDALTÉRKÉP  KAPCSOLAT  
         
Általános keresés
 
 csak a termékek nevében
 a termékek leírásában is

  Hírek, újdonságok Új termékek Akciók Áraink

Hírek


Új gamer monitorok : Gigabyte 32
2023-07-14
 
A VILÁG ELSŐ 31,5"-os UHD 144Hz-es ívelt gamer monitora
A nagy görbülettel és a gyors frissítési gyakorisággal a GIGABYTE gamer monitorok teljesen új élményt nyújtanak a játékban. A felhasználók igazán élvezhetik a gyors válaszidőt, a nagy felbontást és a gyors frissítési gyakoriságot.
 
A SuperSpeed ​​VA technológia 1 ms MPRT/2 ms GTG válaszidőre csökkenti a valaha volt legsimább játékélmény érdekében!
 
 HDMI 2.1
A legújabb HDMI 2.1 javíthatja a játékélményt azáltal, hogy nagyobb, 4K@144Hz-es sávszélességet biztosít, amely támogatja a következő generációs konzolokat, versenyelőnyt kínálva számos játékban a kalandoktól a lövöldözős játékokig.
 
http://shop.multimediatower.hu/product/110850/Gigabyte-32-M32UC-EK-1ms-IPS-144Hz-ivelt





NOBLECHAIRS LEGEND
2023-02-22
 
LEGENDA SZÜLETIK

A LEGEND sorozat a noblechairs sok éves tapasztalatán alapuló alkotásainak mesterműve. A vadonatúj karcsú és kiforrott forma számos ergonómiai funkciót tartalmaz, amelyeket jól ismert széksorozatunk inspirált. A LEGEND megalkotásához kizárólag csúcstechnológiás anyagokat használtunk, a felhasználóink korábbi visszajelzések hasznosításával. A sorozat többféle stílusban is kapható, így mindenki, aki a legmagasabb kényelemre és ergonómiára vágyik megtalálja a számára megfelelő modellt, anélkül, hogy lemondana a noblechairs felismerhetetlen megjelenéséről.
 

TELJESEN ÚJ FORMA

A kiforrott dizájn, amelyet a csúcskategóriás autóülések ihlettek, nagyon tetszetős, de nem hivalkodó. A fejtámla alatti légáramlási nyílás pedig vonzza a tekinteteket.

TÖKÉLETESSÉGRE TERVEZVE

A LEGEND modellek a korábbi noblechairs sorozatok legnagyszerűbb funkcióit ötvözik így igazán páratlan élményt nyújt használójának.

EXKLUZÍV HIGH-TECH ANYAGOK

Az exkluzív poliuretántól a robusztus acélvázig a LEGEND a legjobb minőségű anyagokkal büszkélkedhet, amelyek tökéletesítik ezt az új formát.

ÁLLÍTHATÓ ERGONÓMIA

A kiváló 4D karfák és az állítható deréktámasz egyedül álló ülési élményt garantál, és lehetővé teszi, hogy minden felhasználó megtalálja a számára tökéletes pozíciót.
 

 





BenQ X3000i gamer projektor EISA Díjjal
2023-02-22
 
BenQ X3000i gamer projektor EISA Díjjal
 
A BenQ, a világ egyik vezető projektormárkája a mai napon büszkén jelenti be, hogy X3000i gamer projektora elnyerte a rangos EISA-díjat. Gamer képességeinek köszönhetően az X3000i nyerte el az EISA GAMER PROJEKTOR 2022–2023 díját a „Házimozi kijelző és videó” kategóriában. Az EISA zsűrije a következő indoklással ítélte az X3000i projektornak a díjat: „Az EISA üdvözli a BenQ helyes kis kockaprojektorának gamer képességeit, amely 4 LED-es fényforrás használatával névlegesen 3000 ANSI lumen fényerőt biztosít a legújabb pixelváltós DLP 4K felbontású chipset segítségével. A játékosok értékelni fogják az előre konfigurált „gyors üzemmódot”, amelyhez külön távvezérlő-billentyű tartozik, illetve az 1080p/240 Hz-en majdnem 4 ms-ra (és 4K/60 Hz esetén 16 ms-ra) csökkent reakcióidőt, a különböző műfajú játékokra optimalizált három játékmódról nem is beszélve. De a készülék nem csak a gombnyomogatóknak szól! Az X3000i élénk és egyenletes filmlejátszást is biztosít, amelynek során a színek különösen hangsúlyosak a BenQ exkluzív CinematicColor™ technológiájának köszönhetően, a DCI-P3 színskála 100%-át biztosítva. A mellékelt Android TV stick és a beépített sztereó hangszórók segítségével az X3000i komplett szórakoztató csomaggá válik.”

A világ 30 országában a fogyasztói elektronika mintegy 60 legelismertebb magazinját képviselő Expert Imaging and Sound Association (EISA) 1982 óta ítél oda díjakat a kategóriájukban leginnovatívabb, legfejlettebb és legkorszerűbb termékeknek.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy X3000i gamer projektorunkat elismerték gamer képességeiért” – mondta Steve Chu, a BenQ európai elnöke. „Az X3000i nemcsak egy nagyon sokoldalú projektor a gamerek számára, hanem a BenQ azon törekvését is képviseli, hogy innovatív termékeket hozzon létre a felhasználók számára, és kiváló minőségű eszközöket biztosítson számukra” – folytatja Chu. „Számunkra ez már a hetedik alkalom, hogy ez a neves szervezet a BenQ projektorait a kategóriájukban legjobb minőségűek között díjazza. Ez is azt mutatja, hogy jó úton járunk ügyfeleink számára” – összegezte a BenQ európai elnöke.

A játékok jelenetei a BenQ exkluzív CinematicColor™ technológiája révén megvalósuló 100%-os DCI-P3 széles színskála-lefedettséggel jelennek meg. Ehhez párosul az egész teret betöltő treVolo hangrendszer és a mindössze 4 ms-os bemeneti késleltetés, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a nyílt világú játékokat igazi valósághű atmoszférában járják be.

Az igazán magával ragadó játékélmény érdekében az X3000i mélyen bevonja a játékosokat a játék cselekményébe a valódi 4K UHD-val kiegyensúlyozott autentikus színekkel, a magas, 3000 ANSI lumenes vizuális fényerővel, a Dynamic Black algoritmusokkal megvalósuló éles 500 000:1 szupermagas kontraszttal, a 3D-képességgel és a jövőbiztos vizuális teljesítményt biztosító HDR10 / HLG támogatással ellátott, projektorra optimalizált HDR-rel, míg a 4LED fényforrás automatikus színkalibrációval évekig tartó játékélményt garantál. Mindez ráadásul késleltetésmentes vezérléssel párosul, amely a 4 ms-os válaszidőnek köszönhető 240 Hz-es képfrekvencia mellett.

Az X3000i a vizuális élményt a hangminőség fokozásával egészíti ki: a játékosokat teljesen körülöleli két nagy teljesítményű, a BenQ treVolo audiocsapata által hangolt és a Dynamic Stereo Enhancement funkcióval ellátott Bongiovi DSP (digitális jelfeldolgozó processzor) technológiával feljavított 5 W-os sztereó hangszórójával, így a játék hangzásbeli részleteit még jobban körülvevő, háromdimenziós játékhangokkal kínálja. A hang a HDMI eARC kapcsolaton keresztül külső hangrendszerre is továbbítható a tökéletes moziélmény érdekében.

Az interakciók élethűsége még inkább megtapasztalható a szerepjátékokon, FPS-eken és sportjátékokon keresztül, mivel az X3000i speciálisan kialakított, előre beállított játékmódokkal is el van látva. A környező mély basszusú háttérzene, a közeledő lépések és a tiszta beszéd mélysége, tisztasága, élessége és jelenléte megfelelően hangsúlyos, feltárva a játékok eredeti céljainak valódi színeit. Ezek a gondosan kalibrált beállítások olyan projektor modellekben is alkalmazhatók, mint a TK700STi és a TK700, így alkotva egy teljes gamereknek szánt projektorcsaládot.

Az X3000i dinamikus dizájnja bármilyen játékszobának stílusos kiegészítője, és az 1,3-szoros zoom, a 2D keystone korrekció és a fejlett AV-csatlakozás beállítási rugalmassága mellett a 4LED fényforrás több mint 30 000 órán át, illetve több mint 10 évig biztosítja az élénk színeket és a fantasztikus játékminőséget anélkül, hogy izzócserére lenne szükség. Az órákon át játszó konzolos játékosok alaposan felfedezhetik kalandjaikat, és könnyedén megmutathatják a világnak, hogy kik szeretnének lenni.





Nyitvatartás változás !
2023-02-15
 
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat és partnereinket, hogy
február 17-étől a két üzletünk összeköltözik az István út 32. szám alá.
 
Itt nagyobb helyen és nagyobb választékkal, valamit saját parkolóval várjuk Önöket.
 
Február 17-én a Szent Anna utcai üzletünkben leltár miatt zárva leszünk.
 
Február 20-ától csak az István út 32. szám alatti üzletünkben megújult és megnövelt raktárkészlettel, könnyebb parkolási lehetőséggel és gyorsabb kiszolgálással várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket.
 
Nyitvatartás :
 
Hétfőtől péntekig : 9 órától 18 óráig.
Szombat és vasárnap : ZÁRVA
 
A Multimedia Tower csapata





Nyitvatartás változás !
2023-02-10
 
Nyitvatartás változás !
 
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy 2023. február 10-étől szombaton zárva tartunk .
 
Megértésüket köszönjük.
 
Multimedia Tower csapata





Kingston Ironkey: vedd komolyan az adatvédelmet!
2022-12-14
 
Kingston Ironkey: vedd komolyan az adatvédelmet!

Ne hagyd, hogy az adataid könnyű célpontok legyenek. Csak a hardveres titkosítás biztosítja az adatok megérdemelt védelmét. Szerencsére a Kingston IronKey™ hordozható, biztonságos tárolási megoldásai nem rendelkeznek gyenge pontokkal.

A titkosítás nélküli meghajtókkal az adatokat az irodán kívülre viszed, akkor a házon belüli kiberbiztonsági és adatvesztés-megelőzési irányelvek már nem tudják a biztonságodat garantálni, így az adataid könnyű célponttá válnak.

 

Szoftveren titkosított meghajtók hamis biztonságérzetet adnak, a szoftver alapú titkosítás nem elég jó. Noha megvannak a maga előnyei, előfordulhat, hogy mégsem olyan hatékony, mint gondoltad. Csak annyira biztonságos, mint az a készülék, amelyen használják.

Felhőben történő tárolás esetén tudnod kell, hogy a felhő nem te irányításod alatt áll. A korlátlan számú próbálkozással a fájlokat előbb-utóbb megtámadhatják vagy magát a szolgáltatást törhetik fel.

Vedd komolyan az adatvédelmet! De miért a Kingston Ironkey?

 

- FIPS 140-2 3. szintű tanúsítvány, FIPS 197 tanúsítvány és XTS-AES 265 bites titkosításra képes eszközök

- Beépített védelem a BadUSB és a brute force támadások ellen

- Többszintű jelszó megadása az adatok helyreállításához

- Új összetett jelszó mód

- Kettős csak olvasható (írásvédett) beállítás

- Virtuális billentyűzet az rejtett jelszóbevitelhez

- Kis- és középvállalkozások meghajtóinak házon belüli kezelése

- Könnyen kezelhetsz több ezer meghajtót a vállalati környezetben

IronKey Vault Privacy 50 Series

 

Prémium USB-meghajtók, amelyek üzleti szintű biztonságot nyújtanak több jelszóval az adatok helyreállításához, új jelszómóddal, kettős, csak olvasható (írásvédelmi) beállításokkal, valamint minden szükséges tanúsítvánnyal és megfelelőséggel.

 

IronKey Vault Privacy 80 külső SSD

 

A Kingston első innovatív, operációs rendszertől független, hardveresen titkosított külső SSD-je érintőképernyővel. Olyan egyértelmű a használata, mint az okostelefon feloldása, egyszerű drag and drop fájlátvitel, de a legeslegnagyobb biztonsággal.

IronKey Keypad 200

Operáció rendszer független, XTS-AES 256 bites, hardveresen titkosított USB meghajtó. Ezenkívül FIPS 140-3 Level 3 (függőben) tanúsítvánnyal rendelkezik, katonai szintű biztonságot nyújt olyan fejlesztésekkel, amelyek tovább emelik a lécet az adatvédelem területén.

IronKey Locker+ 50

Továbbfejlesztett USB-meghajtó, amely magánfelhasználáshoz méretezett biztonságot nyújt, AES hardveres titkosítással XTS módban, beleértve a BadUSB elleni védelmet a digitálisan aláírt firmware-rel és Brute Force jelszavas támadásokkal szembeni ellenállást.






Az Arctis Nova multiverzum minden játékos számára
2022-09-28
 

A SteelSeries az Arctis Nova 7, Nova 3 és Nova 1 headsetek bemutatásával bővíti a Nova multiverzumát és a játékok hangjának jövőjét hozza el neked. Az Arctis Nova 7 minden idők egyik legkelendőbb játékfejhallgatójának örököse. A gamerek elmondták a tapasztalataikat, amelyeket a legtöbb játék audió díjjal rendelkező gyártó meghallgatott. A továbbfejlesztett Arctis Nova fejhallgatócsalád számos problémát megold a játékosok számára.

Négy évnyi innovatív és aprólékos tervezéssel a SteelSeries a határok feszegetését tűzte ki célul, hogy megoldja a játékos életstílus problémáit ebben a mai, gyorsan változó kultúrában, és újra feltalálja a világ első számú prémium gamer headsetjét.

A Nova Acoustic System rendszerrel tervezték. A High Fidelity hanggal ruházták fel. A Sonar Audio Software Suite erejével töltöttég meg és a 360°-os térbeli hangot adtak hozzá. A Nova 7 lehetővé teszi a játékosok számára, hogy olyan részleteket halljanak, amelyeket mások nem.

A kommunikáció kulcsfontosságú, és az új ClearCast Gen 2 mesterséges intelligencia által vezérelt zajszűrése kristálytiszta kommunikációt biztosít a játékosoknak. A kétirányú mikrofon ugyanaz a technológia, amelyet a Forma-1-es csapatok használnak.

A Sonar Software programmal párosítva elnémítja a háttérzajt és a zavaró tényezőket, így a játékost és csapatát nem zavarja a billentyűzet és a gombnyomás. Ezenkívül a mikrofont újragondolták egy egyedi megoldással, amely zökkenőmentesen beleolvad a fülkagylóba, ha az teljesen be van húzva útközben.

Az elit teljesítmény az Arctis Nova 7, Nova 3 és Nova 1 fejhallgatók alapfelszereltsége. A kibővített Nova család minden headsetje fel van szerelve a Nova Acoustic System-szel, amely egyesíti a hardvert és a szoftvert, hogy emelje a tétet a versenyeken és egy új szuperképességet biztosítson a játékosoknak, az úgynevezett „Mindenható Audio” (Almighty Audio) néven.

Az egyedi tervezésű High Fidelity hangsugárzó-meghajtók kombinációja, amelyek páratlan hangtisztaságot, valamint magával ragadó 360°-os térbeli hangzást biztosítanak. A Sonar Audio Software Suite az első profi szinten paraméterezett EQ-val rendelkezik a játékosok számára, és lehetővé teszi számukra az egyes frekvencia beállítását, páratlan játékbeli előnyt biztosítva.

Arctis Nova 7

Lépj túl a hétköznapokon az Almighty Audio és az Arctis Nova 7 segítségével. Hallgass egyszerre két hangfolyamot a 2,4 GHz-en és Bluetooth-on egyidejűleg, és egyszerűen válts PC, Mac, PlayStation és Switch között az USB-C segítségével. Maradj az akcióban a 38 órás akkumulátorral és a gyorstöltési funkcióval, amely mindössze 15 perces töltés után újabb 6 órás használatot nyújt.

A játékosok zajmentes kommunikációt fognak tapasztalni, miközben mesterséges intelligencia-algoritmusok irányítják a ClearCast Gen 2 mikrofont a bejövő és kimenő hangok megtisztításához a csapatcsevegésben. A ComfortMax rendszer 4 ponton állítható és a légáteresztő AirWeave Memory Foam párnák biztosítják a kényelmet a maratoni csaták során bármilyen platformon. Az eredeti SteelSeries Arctis 7 volt minden idők legtöbbet díjazott headsetje. Elérhető PC, PlayStation és Xbox-specifikus modelleken.

 

Arctis Nova 3

Itt az ideje, hogy stílusosan ragyogj a Nova 3 PrismSync RGB 16,8 M testreszabható színeivel. A hatékony AI-algoritmusok irányítják a zajszűrő mikrofont a háttérzaj kiküszöbölésére – mind a felhasználó, mind a csevegés közbeni csapattársaik oldalán. A játékosok elmerülhetnek a hangzásvilágban az Almighty Audio segítségével számos USB-C-kompatibilis platformon, beleértve a PC-t, PlayStation-t, Mac-t, Nintendo Switch-t, mobileszközt vagy iPadet. A ComfortMax rendszer egész napos kényelmet biztosít.

 

Arctis Nova 1

Az Almighty Audio mindenki számára elérhető. Az Arctis Nova 1 kiváló hangminőséget biztosít a ComfortMax rendszerrel, amely 4 pontos állíthatóságot ad, hogy könnyen megtaláld a tökéletes illeszkedést az AirWeave Memory párnákkal ellátott, könnyű fejhallgatón. A rádióadás minőségű zajszűrő mikrofon csökkenti a háttérhangokat, tisztán tartja a játékon belüli kommunikációt, miközben kényelmes marad a hosszú játékmenetek során is. Az Arctis Nova 1 egy 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik, amely gyakorlatilag bármilyen platformmal működik, beleértve a PC-t, a PlayStation-t, az Xbox-ot, a Nintendo Switch-t és egy mobileszközt is. Elérhető fekete vagy fehér színben, valamint PC-, PlayStation- és Xbox-specifikus modellekben.

 





SEASONIC PRIME TX 1600W - ERŐ ÉS TELJESÍTMÉNY, PRÉMIUM SZINT
2022-09-02
 
SEASONIC PRIME TX 1600W - ERŐ ÉS TELJESÍTMÉNY, PRÉMIUM SZINT

A PRIME sorozat mindig is kiemelkedő teljesítményt nyújtott és az évek során a technológiai kiválóság és minőség megtestesítőjévé vált. A PRIME sorozat e harmadik generációja nemcsak egységes elnevezéssel, hanem frissített általános kialakítással és csatlakozókábelekkel jelent meg. Mivel a PRIME sorozat minden új modellje sajátos jellemzőkkel és specifikációkkal rendelkezik, a leendő vásárlók egyszerűsített vásárlási útmutatást kapnak az új OneSeasonic termékelnevezés metodika révén.
 
A One Seasonic Initiative nyomán a PRIME TX, PRIME PX és PRIME GX sorozat a Seasonic PRIME és PRIME Ultra sorozat utódai lettek. A OneSeasonic koncepció egyszerűsíti, jobban átláthatóvá teszi és a termékelnevezések révén utal a Seasonic erőforrások felépítésére és tulajdonságaira.

A FOCUS sorozat a FOCUS PLUS egyszerűsített elnevezése lesz, ahogyan a PRIME a korábbi PRIME és PRIME Ultra sorozatoké.

A sorozatnév utáni betűjelek a hatékonyság és a modularitás jelzésére használja a gyártó:

T = 80 Plus Titanium

P = 80 Plus Platinum

G = 80 Plus Gold

B = 80 Plus Bonz

valamint

X = Fully Modular

M = Semi Mudolar

C = Fixed Cable



A szám természetesen a teljesítmény jelölésére szolgál. A fentiek alapján a Seasonic Prime TX 1600 új tápegység a OnesSonic Prime széria tagja, 80 PLUS Titanium hatékonysággal és teljesen moduláris kábelezéssel.



Jellemzői röviden:

- Szuper nagy hatékonyságú, 80 PLUS® Platinum
- Teljesen moduláris
- Kompakt ATX méret [140 mm mély]
- Kiváló minőségű 135 mm-es folyadékdinamikus csapágyas ventilátor
- Prémium hibrid ventilátorvezérlés
- Minimális tűrésű terhelésszabályozás (MTLR) [0,5 %]
- Szuper alacsony hullámzási zaj [20 mV alatt]
- Kábelmentes csatlakozási kialakítás
- Aranyozott nagyáramú terminál (MB, CPU és PCIe)
- Több GPU támogatás





Kezdd a sulit GAMER előnnyel
2022-08-31
 
Egy menő gamer sarokban a tanulás is könnyebben megy !
 
Nitro Concept Gamer székek és asztalok kínálatunkban :
 
Nitro Concepts X1000 sorozatú gamer szék
Nitro Concepts E250 sorozatú gamer szék
Nitro Concepts S300 sorozatú gamer szék
 
Nitro Concept gamer asztalok D12 és D16  tipusjelzéssel.





A kényelem sötét oldala : NOBLECHAIRS HERO DARTH VADER EDITION
2022-08-31
 
Ismét egy Star Wars újdonság! A noblechairs HERO STAR WARS Darth Vader Edition gamer székeivel uralni fogod a STAR WARS univerzumot. A sötét dizájn lenyűgözően ábrázolja Vader nagyúr páncéljának apró részleteit: a HERO közepén lévő lélegeztető maszktól a páncél felkarjára emlékeztető keresztes varrásig. A sötét velúr és a világosabb szürke látványos kontrasztja tökéletes választás minden Sith lovag számára. A hátoldalt Darth Vader dombor-műves sisakjának fenséges sziluettje díszíti, mellette a STAR WARS logó és a finom noblechairs márkajelzés látható. Csatlakozz Te is a kényelem sötét oldalához, merülj el a STAR WARS univerzumban, és ünnepeld stílusosan Vader nagyúrt.
 
A szék eleje Darth Vader páncélzatáról készült, a PU műbőr és velúr szegmensek alkotják a páncéllemezeket. A keresztezett extra széles varrásokat a nagy úr páncél karjai és lábai ihlették.

Darth Vader életfenntartó maszkja különleges hatást kölcsönöz a szék elülső hátlapján.

Vader sisakjának élethű és látványos ábrázolása a szék hát oldalán tiszteletet parancsol.
 
JELLEMZŐK

- Állítható 4D kartámasz
- Dönthető mechanizmus 125 fokig
- Tartós, könnyen tisztítható, vízálló és légáteresztő fedőanyag
- Állítható deréktámasz és ringató mechanizmus
- A memóriahabos fejtámla szükségtelenné teszi további párnák használatát
- Maximum 150 kg teherbírás


«  1  »